Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen előkerülnek az exbarátnők?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a minap a következő dolog történt velünk a vőlegényemmel:

Elmentünk egy bevásárlóközpontba és megéheztünk, majd a pult mögül kiköszön a párom volt barátnője. Gratulált nekünk a babához (Tök normálisnak tűnt, de inkább erőltetettnek látszott, mint őszintének), kijött hozzánk "gratulálópuszit" is adni. Először a páromhoz ment oda, majd jött hozzám. Rendeltünk, fizettünk, majd leültünk, de párom már akkor noszogatott, hogy messzebbre, messzebbre. Amikor leültünk, akkor kezdett bele, hogy amikor puszit adott a csaj neki, belesúgta a fülébe: "Hívj ám majd fel!" Én pedig lestem egyet, majd röhögésbe törtem ki.

Egyébként a párommal 2 éve vagyunk együtt, első tervezett! babánkat várjuk, áprilisban összeházasodunk stb. Sorolhatnám még.

Párommal megvitattuk, valószínűleg úgy gondolja a csaj, hogy nem vagyunk túl aktívak a hálószobában, meg csak kényszerből vagyunk együtt, ezért könnyen "visszakapná" páromat.

Páromban teljes mértékben megbízom, 100 %, hogy nem élne ezzel a lehetőséggel, ideje sem lenne rá, meg hát nem ezért dolgoztunk ennyit a kapcsolatunkon, életünkön.

Viszont nagyon zavar maga a lány, üzenetekkel bombázza a páromat, stb. Van bőr a képén? Valahogy úgy megszívatnám, vagy beolvasnék neki. De én nem vagyok olyan, aki nyilvánosan összeveszik valakivel, főleg egy ilyen primitív nőszeméllyel. De valahogy a tudtára adnám, hogy többé eszébe sem jutna gyerekes/házas férfiakat csábítgatni.

Nincs valami ötletetek erre, hogyan tudnám megszívatni?

Bocsi, hogy ilyen hosszú vagyok, de remélem valaki tud valamilyen frappáns ötlettel előállni :)

És köszönöm, aki végigolvassa és válaszol :)

2014. márc. 31. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"Ne irigykedj szivi, egyszer biztos lesz majd valaki, aki téged akar a gyereke anyjának"
2014. márc. 31. 15:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Abban a pillanatban nem jutott semmi sem eszembe, mert nagyon örültem, hogy a párom el mondta nekem ezt. És ha ott helyben jelenetet rendeztem volna, több, mint valószínű nem mondana el a későbbiekben semmi ilyet. Viszont azt tanácsoltam a férjemnek, hogy hívja fel akkor, amikor én is hallom, kíváncsi vagyok mint mondana neki a csaj és a továbbiakat meg kitalálnánk. Vagy vmi ilyesmi :) Sokat viccelődtünk rajta.
2014. márc. 31. 15:05
 13/13 A kérdező kommentje:
Jó ez a mondat 11-es :D
2014. márc. 31. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!