Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal. Várjak egyedül, míg újra önmagam leszek és nem őrülök meg a magánytól, vagy egyből lépjek át egy másik kapcsolatba?
Hogy vészeltem át a hasonló szitut? Nos nekem is kevés barátom van és nem is tudok sokat együtt lenni velük mert mindenkinek meg van a maga gondja baja már huszonévesen, itt már nem csak a buliról + baromkodásról szól az élet.
A legfontosabb, hogy határozd el változtatsz az életeden, szerezd vissza az önbizalamad, én pl. a 3 éves kapcsolatomban egy kicsit elhagytam magam, eresztettem egy kis pocakot, de eldöntöttem visszaszerzem a "versenyformám", elkezdtem újra edzeni és esténként sétálni jártam, 3 hónap alatt 12kg-ot dobtam le, már ez motiváció volt amitől sokkal jobban éreztem magam, olvastam, többször kimozdultam, egyszóval olyan dolgokat kezdtem el újra csinálni amiket a kapcsolat alatt hanyagoltam. Ez a kulcs az egésznek, hogy változtass, azzal, hogy a 4 fal között búsul az ember semmi nem lesz jobb, ha aktívan töltöd az időd sokkal könnyebben megy a felejtés és még testileg-lelkileg is fejlődsz.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!