Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnem a véleményeiteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnem a véleményeiteket kérni, hogy mit tud az ember ijenkor csinalni,?

Figyelt kérdés
Szoval 6 éve vagyunk egyutt a párommal,az a helyzet hogy en ot az elején megcsaltam es ez neki nagyon roszul eset,de az a hejzet hogy o 6 éve szoval azota hogy en meg csaltam azota o folyamatosan visza akarja ezt nekem adni es folyamatosak csal engem amiről en tudok,nem akarom elhagyni mert nagyon szeretem de nem tudom mit csináljak mert ez nekem nagyon faj szerintetek??
2014. márc. 30. 14:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Egyetértek az utolsó valaszoloval !!!

En feltettem egy kérdést mert igencsak elvagyok keseredve ,de latom hogy itt nincs egy normalis ember akit a kérdésem erdekel ,hanem a helyesirasomat fikazatok,,,14 éve elek Németországban meglátnalak titeket hogyan írtok es fogalmaztak magyarul,mind1 nem is tudom minek regisztráltam ide hisz itt csak " zsenik" :)) vannak

2014. márc. 30. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!