Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnem a véleményeiteket kérni, hogy mit tud az ember ijenkor csinalni,?
Szerintem "ijenkor" nem lehet mit tenni.
Megcsaltad? Ribi vagy, meg buta is mint a seggem
gratulálok, megérdemlitek egymást
*ilyenkor, rosszul, esett, helyzet
ja és sok a szóismétlés, valamint nem is mindig értelmes
nem kötözködni akarok, csak gondoltam jó ha tudod
Kedves válaszolók! Most nyelvtanozni jöttetek össze, vagy problémára megoldást keresni? Csillogtassátok meg a "tudásotokat" egy másik szekcióban, de ne itt. Az én helyesírásom is csapnivaló, fogalmazni sem tudok tökéletesen, de akkor sem játszom itt a májert, mert a kérdező éppenséggel hadilábon áll helyesírási szempontból.
A problémára pedig annyit, hogy nagyon gáz a kapcsolatotok, de szerintem még mindig egymást mérgezzétek, mint egy korrekt harmadik, negyedik, ötödik személyt.
kedves 8# válaszoló!
az, hogy egy embernek milyen a helyesírása és a fogalmazása igencsak árulkodó. A kérdező állítása szerint 6 éve van a párjával, ebből gondolom, hogy nem 14 éves lehet, így elvárható, hogy össze tudjon hozni egy 4 soros szöveget. Egyébként te tényleg sokkal többet segítettél neki azzal, hogy "nagyon gáz a kapcsolatotok". Ez a problémamegoldás magasiskolája. Én legalább leírtam pár irányelvet, amik jellemeznek egy kapcsolatot, nem csak megállapítottam, hogy milyen értéktelen ember a kérdező. Mert nyilván nem az. De azt ő is érzi, hogy nem minden kóser körülötte, hiszen feltette a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!