Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen az oldalon miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon miért ilyen felszínesek és szexéhesek a férfiak?

Figyelt kérdés

Ha egy kommentbe leírom, a témához kapcsolódva, hogy dekoratív nő vagyok (de semmi jelzést sem adok ismerkedésre), akkor rögtön kapok egy rakat privátot, hogy ismerkednének velem. Csak azért, mert szép nő lehetek.

Ha egy szexuális témához írok, a szokásaimról, illetve a segédeszközeimről, szintén privát hegyek jönnek, hogy beszélgessünk, ismerkedjünk.

Érdekes, ha más területen vagy szakmai témában fejtem ki a véleményem, vagy szakmai kérdésekben segítek másnak, ilyesmi nem történik itt.

A jelenlevőket csak a szépség és a szex érdekli? Semmi más?

2014. márc. 30. 10:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

Nem a normális férfiakkal van gond, őket szeretjük, tiszteljük....hanem az olyan kiéhezett idiótákkal akik pl.mihelyt leírom hogy szeretem orálisan kényeztetni a partnerem, akkor egymás után irják hogy őket is lesz*phatnám...mintha egy igényes, normális nőnek mindegy hogy mit adnának a szájába.....na ez szánalmas :)

2014. márc. 30. 10:35
 12/22 anonim ***** válasza:

És, ha mosr leírnam en is, hogy barátnő ellenére, rakat privit kaptam mar noktol, hogy ismerkedjek veluk, akkor mit szolnal? :-

Mert igy jartam...

Tolem meg tuti nem kaptal privatot, ezzel a szandekkal. :-)

2014. márc. 30. 10:41
 13/22 kolosszus22 ***** válasza:

Én még nem nagyon írtam rá egy nőre sem itt ismerkedési jelleggel, inkább fordítva történt. Mellesleg nagyon sok kiéhezett nyomi van az oldalon aki ha betekintést engedsz neki a szexuális szokásaidba, akár csak egy kérdéshez adott válasz erejéig egyből begőzöl, nem bírja ki, hogy ne tegyen egy próbát. Lehet kontaktolni itt azért értelmes nőkkel, férfiakkal is, nekem is sikerült, bár bevallom valamiért én is gyakrabban fellátogatok ide ha épp nincs barátnőm, amolyan pótcselekvésként.

26F

2014. márc. 30. 10:46
 14/22 anonim ***** válasza:

Sok nőt is csak a szex érdekel, úgyhogy nem kell a képmutatás. Kandúr létemre én is kaptam konkrét üzeneteket ahol a nők csak szexelni akartak. Nem hittem a szememnek.

Egyedül csak azért nem lett belőle semmi, mert általában 3-400 km-re laktak tőlem. :3

A férfinak ez a dolga, hogy vadásszon és hódítson. Ha nem tetszik, menj más kategóriába (és nem, nem csak a szex és a szépség érdekel, sőt!).

2014. márc. 30. 10:51
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok képmutató, ha szexelni akarok, akkor keresek valakit az életben, nem itt írogatom a privátokat. Mivel ez nem egy ismerkedős oldal.
2014. márc. 30. 10:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy ismerkedésre is lehet használni! Van is egy ismerkedés része, ha megfigyeled!
2014. márc. 30. 10:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Még valami. Dekoratív nőként a világ legkönnyebb dolga szexre partnert találnod akárhol. Férfiként próbálnád meg, akkor már egy kicsit meglepődnél.
2014. márc. 30. 11:00
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem, nem egyszerű így sem! :) (És nem az igényeim miatt!!)
2014. márc. 30. 11:05
 19/22 anonim ***** válasza:

pedig az igényeken kívül nem nagyon tudok mást elképzelni. Max. azt, hogy attól félsz,. senki nem lesz diszkrét és másnap már azzal dicsekszik majd, hogy egy ilyen dekoratív nőt ágyba vitt. :)

Nézd, végülis, ha minden kötél szakad, szívesen felajánlom a szolgálataimat...

Basszus, elfeledkeztem magamról! Na látod, már én is ilyen férfi lettem! Szidjál nyugodtan! :)))

2014. márc. 30. 11:09
 20/22 A kérdező kommentje:

:D :D :D

Szörnyűek vagytok. :D

2014. márc. 30. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!