Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy nem zavarja ez?
Barátommal már kb másfél éve vagyunk együtt. Eddig úgy működött,hogy suliban találkoztunk,délután írtunk egymásnak smseket,hogy ki mit csinál stb. Hétvégén,ha nem találkoztunk nem telefonáltunk, de azért szerettem volna tudni,hogy mivel tölti az idejét,írtam neki néha.
Viszont egyik délután elment a valamit játszani a haverjaival és rá kb 4 órára ment haza.Én meg szépen megkérdeztem,hogy milyen volt, s hogy ennyi ideig mind csak fociztak?
S erre ő meg idegesen írt,hogy igen, miért, mi lett volna ha beülnek a kocsmába,meg mi ez a 'számonkérés'?
Pedig sosem volt bajom vele,ha akárhol is volt, most is csak simán tudni akartam,hogy volt-e még valahol.
Erre azt mondtam,hogy ha nem tetszik neki,hogy engem érdekel,hogy mit csinál s hol volt,akkor ezután nem fog érdekelni s tőlem csináljon amit akar,meg se mondja,mert nem érdekel.
3 napja ez van, nem kérdem meg tőle hol volt, mit csinál épp,kevesebbet írunk is így, de őt ez láthatóan nem zavarja.
Néha megírja hogy hol van,anélkül,hogy kérdezném,de az nem zavarja hogy én nem érdeklődöm utána...
Úgy látszik tényleg ezt akarta?
18L
te igazán gyerek vagy!! mi az, hogy érdekelt? hagyjuk már a hülyeséget..nem ismered magad és a reakcióidat..mit gondolsz, hogy a viselkedésed el kell bárkiek is viswlnie? a barátod le fog tiplizi tőled előbb utóbb, ha nem változol...sőt..mindenki előbb utóbb. te rövid távon leszel befutó..vagy fogadd el ezt vagy változz!!!
nem akartam kretén lenni, de így hátha megértd és boldogabb lehetsz..
Miért mondod ezt?
Miért olyan nagy baj ha érdeklődöm felőle, ha több napig nem is találkozunk?
Értem én, hogy jó dolog, ha törődsz a másikkal, meg érdekel, hogy mi volt, de ne vidd túlzásba. A férfiak nem szereti, ha valami 'ellenőrzés, kontroll' lesz a dologból. Szabadság is kell egy kapcsolatban. Meg kell találni az arányokat!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!