Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magasabb vagyok a pasimnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasabb vagyok a pasimnál fél fejjel és ducibb is sokkal. őt ez még se zavarja büszkén fogja a kezem akárhol . Szerintetek ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 08:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nagyon nem normális.
2013. dec. 12. 08:50
 2/11 anonim ***** válasza:
igen
2013. dec. 12. 08:52
 3/11 A kérdező kommentje:
a félfejre meg a duciságra értettem .. h gá
2013. dec. 12. 08:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Most nem értem mi bajod van ezzel.

Én alacsony vagyok és kövér jó annyira nem de azért látszik bőven, a volt barátnőm majdnem 1 fejjel volt magasabb nálam plusz vékony de jó alakja volt. Minden pasi őt nézte tehát egy bombázó volt én meg hát hagyjuk.... Mégis szertettük egymást, a barátnőm is büszkén fogta a kezem, simán felvállalta a kapcsolatunkat a barátai előtt is, nem szégyellte azt hogy neki ilyen pasi jutott. Nem a külső volt nekünk a lényeg hanem ami belül van.

Ezen ne rágódj egyáltalán nem ciki ha a csaj magasabb. Mert nem ez számít egyáltalán.

Én láttam már olyat is hogy egy 180 cm magas kigyúrt kopasz csávó járt egy nála magasabb vékony nővel. Szóval innentől kezdve ne rágódj ezen.

2013. dec. 12. 08:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha ő büszke rád, akkor jó. Örülj neki!
2013. dec. 12. 09:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a normàlis... Nem az hogy azért nem kell valaki, mert alacsonyabb vagy fiatalabb vagy ilyesmi.
2013. dec. 12. 09:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Boldog vagy vele?

Akkor hol érdekel,hogy ki mit gondol?

2013. dec. 12. 09:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Már miért lenne az? Kit érdekel mit gondolnak mások? Ha szeretitek egymást, csak az számít. Ne rágódj ilyeneken mert idővel tönkreteheti a kapcsolatot.
2013. dec. 12. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki, sőt... tiszteletreméltó! De ha Téged zavar szakíts vele had találjon olyat aki büszke rá nem szégyelli és sz*rik rá mit gondolnak mások.

A környezetemben van ilyen pár. Duci csaj és fél fejjel kisebb vézna srác. Mégis hihetetlenül jó rájuk nézni eszembe sem jutnak a különbségekek mert szépek együtt és sugárzik róluk a boldogság!! Vidámak, boldogok, látszik rajtuk mennyire szeretik egymást. Mindemellett barátságosak és kedvesek mindenkivel pedig bizonyára volt már gúnyos pillantásokban részük. Ők a példaképeim!! Hihetetlenül aranyosak, nagyon szeretem őket!

2013. dec. 12. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:

ha nincs semmi problema, akkor a nok generalnak egyet...

kerdezo, ha minden rendben, akkor mi a feneert kerdezel ilyeneket?

2013. dec. 12. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!