Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 centivel magasabb srác. Nagyon zavaró lehet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 19:50
1/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd.. esélytelen...:(
2/9 anonim válasza:
Ezért a középkori Kínában már selyemzsinórt kaptál volna.
3/9 anonim válasza:
Nekem az a zavaró, ha kisebb a srác. Legalább olyan magas legyen, mint én.
25/L
4/9 anonim válasza:
Ideális különbség. De még a 7 is belefér :)
5/9 anonim válasza:
Ekkora terhet nem fogtok sokáig bírni, sajnálom :( Ráadásul szerintem az egyház is elítél ekkora különbségeket, nem fognak benneteket soha összeadni, mi több, meg lesztek átkozva.
6/9 A kérdező kommentje:
normális válaszadóknak köszönöm...:)
amúgy nem ezen fog múlni, mert belsője nagyon megfogott, csak eddig legalabb 10 centivel magasabb barataim voltak, és igy egyenlore picit furcsa
2013. nov. 25. 19:59
7/9 anonim válasza:
Csak akkor vállald be, ha jól bírod a távkapcsolatot.
8/9 A kérdező kommentje:
HAHAHA.
ja nem
2013. nov. 25. 20:10
9/9 anonim válasza:
Megfogalmazhattad volna normálisan a kérdést, mert mindenki arra gondol, hogy téged az zavar, hogy magasabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!