Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy zavarja a pasimat hogy elmegyek nőgyógyászhoz, az normális?
Figyelt kérdés
Nem tetszik neki az hogy más férfi is lát úgy...2014. febr. 16. 21:21
1/14 Moszuke válasza:
a féltékenység sosem normális
4/14 anonim válasza:
Hát ha a hapsid nőgyógyász, akkor igen.
5/14 anonim válasza:
az ilyen pasitól menekülj... a saját retardációját és féltékenységét a te egészséged elé helyezi...
6/14 anonim válasza:
A párod egy éretlen kisgyerek. És nagyon-nagyon buta. Én nem járnék ilyen emberrel, az biztos.
7/14 anonim válasza:
Hát, az első hosszabb kapcsolatomban maga a belegondolás engem is zavart, hiszen nemcsak látja, de hozzá is ér, meg minden.
DE nem csak őt látja, szerintem ez nekik be olyan lehet, mint árufeltöltőnek a konzervdobozok.
Mindegy milyen, csak legyen vége a műszaknak-módi.
Hiszen látni kell öregasszonyt, többségében betegségben szenvedő szervet, ami miatt nem hinném, hogy úgy gondolnak erre, hogy de jó ez a puncika.
Ezért is gondoltam azt, hogy ez kötelező, így nem lehet rá féltékenykedni.
Meg ennyiből akkor féltékenykedett volne ő meg az urológusomra?
8/14 anonim válasza:
-,- Ehhh, aztán ha felfázol, akkor is csak szenvedj, hogy ne lásson másik férfi úgy? Ha már most ilyen őrülten féltékeny, akkor később mi lesz? Nem hagy majd élni, menekülj!
9/14 anonim válasza:
én lenni te pasid, heg a lábad között lenni az enyém,nőmnek lenni kuss
Kb. ilyen szintű lehet a pasid:)
10/14 anonim válasza:
Nem. Vagy nagyon elmaradott, buta ember a pasid, vagy betegesen féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!