Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet, hogy nem zavarja ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy nem zavarja ez?

Figyelt kérdés

Barátommal már kb másfél éve vagyunk együtt. Eddig úgy működött,hogy suliban találkoztunk,délután írtunk egymásnak smseket,hogy ki mit csinál stb. Hétvégén,ha nem találkoztunk nem telefonáltunk, de azért szerettem volna tudni,hogy mivel tölti az idejét,írtam neki néha.

Viszont egyik délután elment a valamit játszani a haverjaival és rá kb 4 órára ment haza.Én meg szépen megkérdeztem,hogy milyen volt, s hogy ennyi ideig mind csak fociztak?

S erre ő meg idegesen írt,hogy igen, miért, mi lett volna ha beülnek a kocsmába,meg mi ez a 'számonkérés'?

Pedig sosem volt bajom vele,ha akárhol is volt, most is csak simán tudni akartam,hogy volt-e még valahol.

Erre azt mondtam,hogy ha nem tetszik neki,hogy engem érdekel,hogy mit csinál s hol volt,akkor ezután nem fog érdekelni s tőlem csináljon amit akar,meg se mondja,mert nem érdekel.

3 napja ez van, nem kérdem meg tőle hol volt, mit csinál épp,kevesebbet írunk is így, de őt ez láthatóan nem zavarja.

Néha megírja hogy hol van,anélkül,hogy kérdezném,de az nem zavarja hogy én nem érdeklődöm utána...

Úgy látszik tényleg ezt akarta?

18L

2014. márc. 29. 20:54
1 2
 1/14 Mr. Truth ***** válasza:
Igazából marhára nem érdekli hogy mit csinálsz mert jelenleg uritésre használ csak...
2014. márc. 29. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Minek vagy egy olyan "kapcsolatban" ahol szarba se vesznek?
2014. márc. 29. 20:59
 3/14 aaaaaaavbnn ***** válasza:
100%

a férfiak és nők különbözőek, máshogyan gondolkodnak, különbözőképen fejezik ki az érzelmeiket.

A kapcsolatok elején általában a nők elkövetik azt az apró hibát, hogy sülve-főve együtt szeretnének lenni a férfival, tudni minden lépéséről. A férfiaknak kell a függetlenség látszata, és ha ezt megadod neki boldog lesz. és ha ő boldog, akkor te is.

2014. márc. 29. 21:00
 4/14 A kérdező kommentje:
azt néha kérdezi,hogy én mit csinálok viszont az nem zavarja,hogy én nem érdeklődöm...
2014. márc. 29. 21:00
 5/14 viktorvarga ***** válasza:
az én csajom is mindig oltogatott mert fifázgattunk néhanéha.se csajok se pia semmi csak pár ember.de nekisem tetszett.biztos az fájt neki h jólérzem magam.
2014. márc. 29. 21:01
 6/14 A kérdező kommentje:

de tőlem lehetne 'szabad'attól,hogy utána megírja nekem,hogy mit csinált...

mert nem tiltottam meg semmit, s csinálhat amit akar,de nagy dolog megmondani?Miért idegesítette,ha kérdeztem?

2014. márc. 29. 21:04
 7/14 kolosszus22 ***** válasza:
100%

3-asnak nagyon igaza van, főleg a tapasztalatlanabb lányok követik el ezt a hibát, ami sajnos abból fakad, hogy a nők legtöbbjének igen beszűkült az érdeklődési köre, nincs hobbijuk semmi, örökké csak a fiúval, férfivel lennének, míg egy normális férfi továbbra is szakítana időt a maga kis dolgaira, hobbijára és nem akarja teljesen feladni a függetlenségét egy nő miatt.

26F

2014. márc. 29. 21:06
 8/14 A kérdező kommentje:
5. Szerintem félreértettetek...szó sem volt arról,hogy ne tetszene nekem az,hogy elment.Egyszerűen kérdeztem,hogy hol volt még...
2014. márc. 29. 21:07
 9/14 A kérdező kommentje:

Ha tudnátok mennyi szabadideje van...

Mi legtöbbet suliban szünetekben találkozunk. Néha-néha hétvégén egy napot. Azokon kívül mindig ő azt csinál amit akar...én meg csak érdeklődtem.

2014. márc. 29. 21:10
 10/14 aaaaaaavbnn ***** válasza:

egy kérdés: miért szeretted volna tudni, hogy hol járt, mit csinált. miért akartad, hogy részletesen elszámoljon neked az idejéről?

Azért, mert érdekel? vagy az idegesít, hogy nélküled jól érzi magát?

mert ha utóbbi, akkor a kapcsolatotok nem lesz hosszú távú...

2014. márc. 29. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!