Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Már egyszerűen tehetetlen vagyok. és már nem is merek semmit se mondani. Csak bánt a dolog
Szia! én elmúltam 17 mikor az első barátommal összejöttem és nekem sem engedték meg a szüleim az ott alvós dolgot, egészen 19 éves koromig.(akkor már majd két éve voltunk együtt!!!!) Nekem a kapcsolatom részben erre is ment rá, mert a barátom ezt ellenségeskedésnek vette a szüleimtől és pedig mérges lettem mert beláttam ,hogy nem ez a legnagyobb probléma az életben és ebbe ugyan nem halunk bele. Bár már megengedték ,hogy én ott ő pedig itt aludjon semmivel nem éreztem többnek a kapcsolatunkat. Ha látják majd a szüleid, meg az ő szülei ,hogy nem ez a legfontosabb számotokra, jól megvagytok, szépen felnőtök egymás mellett megfogják engedni, előbb utóbb. De gondolj bele kicsit abba is ,hogy nekik be kell fogadniuk egy vadidegent az intim szférájukba. A családba, az életükbe. Éjjel megy ki a papa egy szál alsó nadrágban(jobb esetben) ti meg ott vacsiztok...azért ez eleinte nagyon furcsa. nem megy ez mindenkinek egyszerűen.
Meg hát nagyon fiatalok vagytok még, honnan tudhatják ,hogy ez a kapcsolat 4-5 évig vagy csak 4-5 hónapig fog még tartani?? Légy kicsit megértő te is. Majd fognak engedni. Idővel. ezt én mondom. akinek szintén engedtek a szülei. :)
idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!