Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik pasit választanád (26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit választanád (26 évesek)? Akinek egy 8 éves kapcsolata volt vagy azt akinek 8 egyéves? Ki a vonzóbb, megbízhatóbb, tapasztaltabb szerinted?

Figyelt kérdés

Én vagyok az egyik, egy ismerősöm pedig a másik. Ugyanarra a nőre hajtunk. Mindketten bejövünk neki. Én úgy érzem hogy a hosszabb kapcsolatban jobban ki lehet ismerni mi is kell a nőknek, viszont a több párkapcsolat meg valamiféle jobb, változatosabb tapasztalatot ad. Akinek egy párja volt az csak egy nőt ismer és lehet hogy pont azt a kivételt aki más mint a többi és így egy új kapcsolatnál olyan lesz mint kis kezdő fiúcska.

Mit gondoltok?

2014. márc. 29. 13:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Akinek egy párja volt az csak egy nőt ismer és lehet hogy pont azt a kivételt aki más mint a többi és így egy új kapcsolatnál olyan lesz mint kis kezdő fiúcska."

kis kezdő fiúcska?

Eléggé általánosítasz...Csak elárulom hogy a férjem velem vesztette el a szüzességét, mégis ő az egyetlen olyan férfi aki ki tudott elégíteni. Pedig előtte 6 férfival volt szexuális kapcsolatom.

Számomra megbízhatóbbnak tűnik az akinek kevesebb kapcsolata volt. n/28

2014. márc. 29. 19:02
 12/12 kolosszus22 ***** válasza:
Hosszú kapcsolatokban lehet a legtöbbet tanulni, minden téren.
2014. márc. 29. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!