Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék segitséget kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék segitséget kérni egy tapasztaltabb párkapcsolatokat megérő embertől emberektől, hogy éljem tul vagy hogy viszunyuljak a közeljövőben ezekhez a dolgokhoz?

Figyelt kérdés
mint irtam az elöző kérdésemben 31 éves férfi vagyok és megismerkedtem az uj munkahelyemen egy 28 éves roppant szerénynek és csendesnek hitt nővel persze a kollégáim unszolására mertem vele kezdeményezni és ő is olyan dolgokat mondott nekik hogy bejönnék neki meg hogy számára sem vagyok közönbős . egy véletlen folytán egy üzenet átadása közben jött szóba egy mozi meg sem mertem volna saját magam kérdezni tőle hogy eljönne e velem moziba , és két nap mulva mondta hogy neki ok a mozi , jött a hétvége és pénteken este hajnalig tartó smsezés de olyan dolgokat osztott meg velem amiket sztem senki mással rajtam kívül azt hogy hol vannak a testén pircingek meg minden keressem csak meg meg ijesmi . mozi elötti napközbe még 22 sms hogy mi lesz este izgul mit vegyen fel meg stb meg hogy csakis azt fogja csinálni ami nekem tetszik . én egy csendes visszahuzódó ember vagyok aki nem is nagyon mert kezdeményezni mert fél a csalódástól hogy is éli meg. elmentünk moziba hajnalig tartó beszélgetés és csak egy puszi a végén semmi más , mert lehet hogy én rontottam el hogy nem mertem többet kezdeményezni nem tudom lehet én voltam a hülye, jőtt a vasárnap reggel sms hogy milyen jó volt meg minden folytatná velem meg ilyenek aztam eggyik smsbe irt egy olyant hogy volt neki egy 6 hónapos kapcsolata ami távkapcsolattá alakult mert a fiu külföldre ment dolgozni. de őt a családja nagyon elítélte mert egy rossz hírü ember és nála 10 évvel idősebb de ha itthon van akkor titokban találkoznak azt is írta hogy tervezi hogy később hazjön végleg és ő folytatná vele a kapcsolatot rám meg csak barátként fogna gondolni és szeretné ha mindenbe melletee állnék és ö is én mellettem barátként ő maga szerint a a vad dolgokat szereti azt is elmondta hogy miért es hol van pircingje de gondolom sejtitek hogy nem szokványos helyen van neki 4 db . ő ezt szti mondam is neki hogy ez engem nem zavar csak furcsa de meg tudnám szokni ezért nem értem hogy csak hülyitette a fejem vagy csak nem tudja mit akart velem még persze ezer bocs meg hogy ő egy meg ilyenek meg sírt egész este hogy megbántott . héten nem találkozunk smst írt hogy néha beszéljünk telon meg minden beszéltem is vele és teljesen másképp beszélt már mint előtte, itt jön a csavar nekem az egész családja munkatársam báttya anya apja és ök egy roppant kedves őszinte emberkék, kérte hogy ne mondja el nekik semmit se persze olyan közösségben dolgozunk ahol mindenki mindent tud és ha nem kideríti a másikről. nahát a soför kollégáim már másnap zaklattak hogy mi volt meg persze őt is mert ő dolgozott és azt hitték hogy mi vagyunk az álompár de mint kiderült ami elkezdődött gyorsan vége is lett , csak azt nem tudom hogy ha majd 1 nap megyek dolgozni személyesen hogy viszunyuljak hozzá mert ő azt hiszi hogy haragszom rá pedig nem akkor haragudtam volna ha ezt a pasis dolgát később mondja el . vagy most is kéne rá haragudnom ?, meg azt sem akarom ha titokba találkozik azzal az idősebb fiuval nehogy velem falazzon a szereteik előtt mert nagyon nem szeretném ha a családja megtudná hogy én segítek neki ebbe a dologba szerintetek kéne neki segítem de sztem nem . meg hogy ha nem müködik majd vele a kapcsolat igy titkosan nem mondta mi lesz csak azt hogy igy járt , és még a kollegáim sem tudom hogy konkrétamn mit mondott nekik mert mindenki azzal huz hogy miért nem folytatjuk mert olyan jól összeilünk csak nem akarom a rivát dolgait sem kiadni egy ismerősének sem mert nem ilyen vagyok , tehát szerintetek hogy viszonyuljak ezentul hozzá és a falazásrol is meg nem kéne ezt sztetek a legjobb kolllégámnak a lány báttyának ezt elmondanom ??mert ha nem mondom el hogy mit akar a lány ha később megtudják akkor is én leszek a bunkó meg ha elmondom akkor a lánynál leszek a bunkó. de lehet hogy csak a csakj vagy játszik velem vagy nem mer egy uj dolgot kezdeni mert bizonytalan??
2012. nov. 29. 08:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Ember használj vesszőt, mondatokat... 30 évesen nehogy már ne tudj írni... A sztori lényegét pár mondatban össze lehetne foglalni, nem lényeges, hogy hány db SMSt váltottatok egymással egy nap... Komolyan mondom...

Amúgy meg: hagyd a fenébe a csajt, tökmindegy, hogy mi van köztetek, neki csak biztosítéknak kellesz, hogy ha a másik sráccal nem jön össze a dolog, te ott legyél neki. Ha nincs ló, jó a szamár is. Felejtsd el a lányt.

2012. nov. 29. 08:23
 2/2 anonim ***** válasza:

A leírás alapján sikerült beletenyerelned egy igazi hülye, manipulatív hisztis p!csának az életébe. Azaz inkább ő a tiédbe. Az ilyen lányokat messze kerüld el, barátom, mert az életed (munkahelyed, kollégáid) nemsokára a múltté lesznek. Hagyd, hogy ez a hajó szép lassan elsüllyedjen, a világért se szakíts vele gyorsan, mert mindent ki fog találni rólad és Te leszel a legbunkóbb állat a kollégáid szemében. Ezt azért tenné, mert az ilyen lányok nem tudják feldolgozni, ha nemet mondanak nekik és bosszút állnak. Szóval építsd le a kapcsolatot, a munkahelyen egyébként is hülyeség ilyen bonyolult kapcsolatokba gabalyodni. A kollégáid véleményére meg mi a .@szt hallgatsz ennyit? 31 évesen kicsit önállóbban kéne döntéseket hozni. Azt ajánlom, építsd le a leányzót és szépen adagold neki, (és még a kollégáidnak is ha már ennyit számítanak), hogy mostanában elkezdett tetszeni egy másik lány. Ja és ne falazz a csajnak, mert egy nap hazajön a barija, a nőci kipakol neki és egy sötét zugban jól kupánvágnak.

Ja és ne hidd azt, hogy csak neked mondott el a lány ilyen "titkokat" magáról. Szerintem a sarki fűszeres is tudja róla hol van az összes piercingje.

2012. nov. 29. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!