Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró egy párkapcsolatban ha a férfi a tapasztaltabb? Mivel mondjuk neki több a viszonyítási alapja, mint a lánynak?
Ez marhaság, már bocs.
Egyrészt a pasik többsége szereti ha kicsit tanítgathatja a barátnőjét. Másrészt nem szabad ilyeneken rágódni. Ha eszedbe jut, akkor gondolj inkább arra, hogy igaz, hogy együtt volt valamikor az exeivel, de már mind exek. Ha velük akarna lenni helyetted, akkor nem hagyta volna ott őket és nem kezdett volna mással kapcsolatba. Érted? Még ha a közvetlen előtted lévőről lenne szó azt mondom oké az aggodalmad, bár akkor is kicsit túlparázod szerintem, de nem gondolhatsz az összes exére.. ezzel csak tönkreteszed a kettőtök dolgát.
Köszönöm a válaszokat! :)
Én sem úgy gondoltam erre a dologra, hogy rögeszmésen ezen rágódom, vagy hogy ő folyton ezen kattogna... Csupán kicsit tartok attól, hogy a tapasztalatlanság hátrányt jelenthet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!