Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez azt jelentené, hogy az ex barátomat jobban szeretem a barátomnál? 16l
Szóval az a helyzet,hogy a mostani barátomba màr több, mint másfél éve bele vagyok esve.Ezt ő is tudta de most februárig nem jöttünk össze,mert ő nem akarta.Én szépen lassan kezdtem ebbe beletörődni,hogy úgy sem fog összejönni és tovább léptem.Vagyis megpróbáltam.Összejöttem decemberben az exbaratommal csak azèrt, hogy túllépjek a mostanin.De eközben mèg mindig a mostani baratomat szerettem.2 honapig jártan az exemmel miután szakitottam vele azèrt mert összejöttem a mostani baratommal akit màr másfél éve szeretek.Szoktam mèg beszélgetni néha az exemmel és sokszor érzem azt,hogy nagyon hiányzik és,hogy azért jó volt vele.de persze nagyon szeretem a barátom csak néha úgy érzem,hogy hiányzik az exem.:/ miért van ez?
Ex barátom:15f
Mostani baratom:17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!