Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esély, hogy anyu megengedje, hogy a barátomnál aludjak?
Több,mint egy hónapja vagyunk együtt a barátommal.A hétvégén ott szeretnék nála aludni,de nem tudom,hogy,hogy kérdezzem meg anyától.Szerintetek mennyi az esély,hogy megengedi,hogy ott aludjak?
Barátommal még nem feküdtünk le,de anya azt hitte,hogy már rég megtörtént a dolog,mondta,hogy védekezzünk,meg stb. Ha így áll a dologhoz,akkor csak megengedné,nem?
17L
hát azt neked kell tudnod, hogy milyen anyukád, engedékeny-e, hasonlók.
De kérdezd meg és megtudod!
Ne haragudj, de gáz, hogy ennyire nincs kommunikáció édesanyád és közted. Ha lenne, akkor nem kellene feltenned most ezt a kérdést.
Egyébként nyíltan egyenesen kell oda állni és megkérdezni. Túl bonyolult?
Erre nem adhatunk mi választ.
Bátorság csajszi és kérdezz rá!
Igenis van köztünk kommunikáció,de azért kívülállóktól is szeretnék véleményt kérni.
Egyébként meg elég engedékeny a többi szülőhöz képest vagy legalábbis az ilyen dolgokban,hogy pl. elmehetek bulizni,sokáig is maradhatok.De ezen a téren nem tudom még,mivel ez a srác az első barátom. :)
Szerintem még ne aludj nála. Éretlen vagy, nem lenne még jó.
Amúgy meg elsőre hívjátok meg majd a fiút aludni.
Igen,anyu sem engedte. Ő is azt mondta,hogy a barátom aludjon itt először. :)
De ezt nem értem,hogy mi a más benne? Így biztonságban érez otthon vagy mi? Valaki aki érti,az elmagyarázná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!