Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves leszek és anyu nem engedi meg, hogy a barátomnál aludjak. Fél éve vagyunk együtt. Mi tegyek?
a szülők ilyenek..féltik a gyermeküket, az apuci mindig félti a lányát...ez természetes dolog.
habár 21 évesen kicsit túlzás :)
Semmi gond. Vaskalaposak a szülők. Meg kell nekik mondani, hogy felnőtt vagy és bízhatnak benned. 21 éves vagy és (amúgy is, ha jól tanulsz, segítesz, egy szavuk sem lehet.)
:D Ha nem engedik, szökj el. Így majd észbekapnak, hogy jobban teszik, ha nem tiltják, mert úgyis megkerülöd őket.
Én 23 éves vagyok de évek óta nem kell megkérdeznem semmit ha akarok menni valahova.
Csak bejelentem hogy pl megyek este buliba és kész és ez akkor se lenne másképp ha lányhoz mennék.
Igen, ilyenek a szülők oltalmazzák féltik a gyermeküket.
Te is, és ti is ilyenek lennétek válaszolók a lányotokkal!
Apuci vagy anyuci lennétek hiába lenne 21 éves a lányotok ti is foggal körömmel védenétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!