Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb számára az anyja, meg az anyjának az élettársa?
Figyelt kérdés
A párommal, ő 28 éves férfi, már tavaly szeptemberben megbeszéltük és lefoglaltuk a szállást Ausztráliában, h elmegyünk 2 hétre. Most vasárnap indultunk volna.
Már nagyon vártam.
most múlt héten meghalt az anyukájának az élettársa, és emiatt lefújta, mert most az anyukájával is foglalkoznia kell mert össze van törve.
De könyörgöm én, pénteken lesz a temetés akkor vasárnap már el tudnánk menni nem? Vagy ennyire nem is vagyok fontos neki?
2014. márc. 26. 20:04
11/12 anonim válasza:
És az anyja ettől nem lehet idegileg nullán, hogy "csak" a mostohaapja.. áááh nem, pillanatok alatt túllép rajta, és mehetsz utazgatni.
12/12 anonim válasza:
Egy pénzéhes ribi vagy, aki bankjegyautomatának nézi azt a marhát, aki a pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!