Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A macskáját választotta helyettem? Normális az ilyen?
Másfél hónapja voltam együtt a barátnőmmel, de eddig mindig ő aludt nálunk.
Vasárnap én aludtam most nála kivételesen. Van neki a macskája amivel alapvetően nem lenne gond.
De evésnél az asztalra mászott, adott neki enni az ujjával a tányérjából.
mondom okés ez még biztos belefér.
De aztán lefeküdtünk ágyikóba, majd csókolóztunk erre hülye macska odajön felmászik a vállára, fogtam azt leraktam az ágy mellé. Majd elkezdtem vetkőztetni a lányt, erre a hüle macska megint visszajön, mondom nem lehetne kivinni innen kizárni?
"jajj neem majd abbahagyja nem fog idejönni"
Az a köcög állandóan felmászott közénk, majd fogtam nem durván de hopp ledobtam.
erre: leüvöltött, hogy miért mered dobálni azt a macskát semmi rosszat nem tett!!!!!!!!!!" mondom okés nyugi van csak ledobtam a talpára az ágyról.
Aztán durcás lett.
Aztán aludtunkl összebújtunk, majd a macska közénk mászott szinte a képembe majd huss ledobtam, hogy húzz innen.
megint visszajött már ideges lettem! fogtam már erősebben dobtam le moindom huzz az anádba!
erre megint felháborodott h mit képzelek én magamról az anyámat dobáljam ne a macskát.
Erre megmondtam neki h vagy kirakod azt az átkozott macskát a szobából vagy itthagylak és végeztünk.
Erre azt mondta, okés akkor menj el, és simogatta dajkálta a macskát tovább jajj szegénykém meg ilyenek.
Ja és 26 éves.
Nyugi teljesen érthető amit írtál.
emiatt a nő miatt ne izgasd magad. miatta aztán tényleg ne.
Ááááá ezen besssszartam! :D
Ezt a lökött picát.
Én még az ablakon is kidobtam volna, hogy na édes bogaram próbáljuk ki, hogy a macska vajon 3 m-ről is a talpára esik e.
Én megkértem őt h zárja ki, nem is 1x.
De úgy látom itt túl sok a magányos nő.
Közel sem vagyok "pókhálós", magányos nő, konkrétan a barátom talán még jobban imádja a macskákat, mint én. Tény, hogy én az asztalra nem engedném fel, és az ágyban is tudja, hogy csak az ágy végébe fekhet, a takarómra, párnámra nem jön (barátom macskája pl. simán a párnán alszik), szóval a kérdésben említett csaj nekem is túlzás. De az, ahogy a kérdező beszél a macskáról, és hajigálta (nem érdekel, hogy csak 1 métert esett), ezerszer taszítóbb számomra, mint az ágyon/asztalon lévő macska gondolata. Ha az én barátom lenne ilyen, úgy vágnám ki, hogy a lába nem érné a földet.
Nem a macska tehet arról, hogy a gazdája mindent megengedett neki vszeg kölyök kora óta. Azzal, hogy lerakod az ágyról, nem fogod megnevelni, akkor sem fogja megérteni egyik pillanatról a másikra, ha összevered. Primitív vagy. A csajnál kellett volna erélyesebben fellépned, és NYOMATÉKOSAN megkérni, hogy zárja ki a szobából, mert téged zavar.
Lehet lepontozni ismét! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!