Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettségi után Ő Németországot választotta. Velem mi lesz?
Figyelj,nem akarlak elkeseríteni,én is ugyanebben a szituban voltam fiúként. :/ Sajnos szakítanunk kellett,próbáltuk a távkapcsolatot mert 2 év múlva ő is ki jött volna,de nem ment... Sajnálom.
U.I.: Ha most tartanék ott,mint amikor ezt a döntést meghoztam,tuti őt választottam volna,máig nagyon bánom..
20/F
Ha szeret itt marad. Nekem felajánlottak egy külföldi ösztöndíjat. Szüleim is győzködtek, barátnőm is sírva, hogy menjek, mert akkor többre vihetem, de mivel nagyon szerettem, maradtam. Azóta se bántam meg a döntést, még mindig együtt vagyunk.
Amúgy meg, az hogy a szülei ezt mondták és rád nem gondoltak, nem jelenti azt, hogy Ő ne gondolt volna rád. Lehet,hogy kimegy de csak veled.
Miért?
Szeretnék diplomát!
Én nem látnám értelmét az ilyen kapcsolatnak. Sose bírtam kideríteni, hogy abban mi a jó, hogy a másik elutazik több száz km-re tanulni/melózni. Max skype-on tudjátok tartani a napi beszélgetéseket. Közben meg mindennap aggódhattok egymásért jajj a másikkal most mi lehet remélem nem érte valami baj stb.
Egyszóval, ha szeretnél se tudnál neki segíteni és tettekkel támogatni. Márpedig sztem egy kapcsolat így a működőképes. Ez az alapfeltétel.
Az a vicces, hogy az első nyelvem az angol,
a második a francia.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!