Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érettségi után Ő Németországot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettségi után Ő Németországot választotta. Velem mi lesz?

Figyelt kérdés
A barátommal már másfél éve vagyunk együtt, mindketten 18-ak. Tervezzük, hogy mi lesz az érettségi után. Ő a nemzeti közszolgálati egyetemre szeretne menni katonának, én pedig szintén bp-en valami tolmács szakra gondoltam. A bátyja kint él és dolgozik Németországban és a szülei felvetették, hogy menjen ki Ő is érettségi után NO-ba, ha nem jönne össze a katonaság. A gond, hogy rám nem gondoltak. :( Mi lesz velem, Velünk? Mit csináljak? Tudom, hogy vége lesz, ha ő azt választja! Szeretne kimenni, azt várta, hogy majd én is megyek, de én egyetemen tovább akarok tanulni it Mo-on. Szakítsunk? Maradjunk? Mi lesz?
2013. okt. 28. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy vele mész vagy szakítás. Vagy ő nem megy Németországba.:)
2013. okt. 28. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Figyelj,nem akarlak elkeseríteni,én is ugyanebben a szituban voltam fiúként. :/ Sajnos szakítanunk kellett,próbáltuk a távkapcsolatot mert 2 év múlva ő is ki jött volna,de nem ment... Sajnálom.

U.I.: Ha most tartanék ott,mint amikor ezt a döntést meghoztam,tuti őt választottam volna,máig nagyon bánom..

20/F

2013. okt. 28. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha szeret itt marad. Nekem felajánlottak egy külföldi ösztöndíjat. Szüleim is győzködtek, barátnőm is sírva, hogy menjek, mert akkor többre vihetem, de mivel nagyon szerettem, maradtam. Azóta se bántam meg a döntést, még mindig együtt vagyunk.

Amúgy meg, az hogy a szülei ezt mondták és rád nem gondoltak, nem jelenti azt, hogy Ő ne gondolt volna rád. Lehet,hogy kimegy de csak veled.

2013. okt. 28. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Helyetted én is Németországot választanám.
2013. okt. 28. 19:42
 5/11 A kérdező kommentje:

Miért?

Szeretnék diplomát!

2013. okt. 28. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem hárman is próbáltak elhívni külföldre (Németország, illetve Anglia), hogy menjek vele oda dolgozni. A háromból az egyik egy konkrét állásajánlat volt. Nem fogadtam el, mert nem akartam barátnőmet itthagyni. Egyáltalán nem bántam meg.
2013. okt. 28. 20:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak szerintem nem mindegy, ha valaki 18 éves, vagy 28!
2013. okt. 28. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem látnám értelmét az ilyen kapcsolatnak. Sose bírtam kideríteni, hogy abban mi a jó, hogy a másik elutazik több száz km-re tanulni/melózni. Max skype-on tudjátok tartani a napi beszélgetéseket. Közben meg mindennap aggódhattok egymásért jajj a másikkal most mi lehet remélem nem érte valami baj stb.

Egyszóval, ha szeretnél se tudnál neki segíteni és tettekkel támogatni. Márpedig sztem egy kapcsolat így a működőképes. Ez az alapfeltétel.

2013. okt. 28. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Ébresztő Királylány! A tündérmese véget ért, ideje visszatérni a valóságba. Igenis most a jövő építésének kell lennie az elsődlegesnek. Amúgy miért ragaszkodsz annyira a magyar egyetemhez? Németországban is létezik ám felsőoktatás. Talán még jobb is, mint a magyar. Nem kell sem drámázni, sem szakítani, hanem tanulj meg rendesen németül, és irány Németország! Főleg, hogy segítségetek is van az induláshoz! Tudod te milyen nagy dolog az?
2013. okt. 29. 00:05
 10/11 A kérdező kommentje:

Az a vicces, hogy az első nyelvem az angol,

a második a francia.:)

2013. okt. 29. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!