Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kettőnk közül őt választotta!?
Figyelt kérdés
a barátnőm ugy döntött vissza megy a volt barátjához, mert hogy mindkettőnket ugyanugy szeret de mivel vele eggyütt volt egy évig, és engem csak most ismert meg, ezért őt választja...de közben mondja nekem hogy engemis szeret és hogy értsem meg..de nekem annyira fáj..annyira szeretem... nem akarok lemondani róla..de egyszerüen nem birom ki..azon a szinten vagyok hogy az önygolkosság is megfordult már a fejemben ..mit tegyek segitsetek2012. nov. 23. 21:30
1/6 anonim válasza:
Semmit ne tegyél. Fogadd el, hogy visszament az exéhez. Fog ő még nálad kopogtatni, ha van eszed, elküldöd a f*szba.
2/6 anonim válasza:
Lehet később még megbánja az hogy vele volt régebb óta nem jelenti azt hogy vele lesz boldogabb. Öngyilkosságra ne gondolj nem éri meg ezért eldobni az életed inkább lépj tovább!
3/6 A kérdező kommentje:
próbálok túl lépni, de minden nap arra ébredek hogy nincs velem, nincs mellettem..mintha a szivemet kézzel vagdosnák..egyszerüen nemtudok túl lenni..és nemtudom mit csináljak
2012. nov. 23. 21:54
4/6 anonim válasza:
Legyél férfi és tedd túl magad rajta!Tudom mit érzel hasonló helyzetben vagyok,mint te.Keress másik lányt.Őt meg hajtsd el a f@szba,hogy ha akarna valamit,mert megérdemli.
5/6 A kérdező kommentje:
próbálok tú llenni rajt, de minden nap látom, és egyszerüen nem tudok.
2012. nov. 23. 22:23
6/6 anonim válasza:
Hidd el, túl leszel rajta. Amúgy nem igaz, hogy mindkettőtöket ugyanúgy szeret, lóf*szt. Azért ment vissza az exéhez, mert hozzá jobban húzza a szíve, ilyen baromi egyszerű. Amúgy engem is megkeresett az exem, mikor már együtt voltam a párommal, hogy találkozzunk és ő nyitott lenne az újrakezdésre. Tudni kell, hogy régen nagyon odavoltam érte. De mivel már az új barátomat szerettem, az exet simán leépítettem azzal, hogy szerelmes vagyok és kopjon le. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!