Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy majd komolyra fordul kettőnk között?
Figyelt kérdés
Kb. másfél hónapig kavartam (találkozgattunk, lefeküdtünk, romantikáztunk, stb...) egy lánnyal és végül nem lett belőle semmi, mert más jött nála képbe.
Lehet majd belőle esetleg valami? Láttam a lányon, hogy jól érzi magát velem és több, mint barátság volt köztünk.
2012. júl. 8. 16:49
1/7 AvernusTriad válasza:
Ha már mással van, akkor végeztetek. Megvolt az esélyed, de ezek szerint mást akart.
2/7 anonim válasza:
Ha ő lépett le, akkor nem sok rá az esély ..!
Ahogy írtad, elvoltatok .. semmi több, elvolt veled, jól érezte magát veled és semmi több!
19/L
3/7 A kérdező kommentje:
De mi az, hogy semmi több? Ha látom rajta, hogy szeret velem lenni és nem csak az a közömbös viselkedés, mint egy baráttal, akkor mi lehet a probléma?
Vagy a lányok szoktak olyat csinálni, hogy szórakozásból vannak együtt egy ideig valakivel, hogy addig se legyenek egyedül?
2012. júl. 8. 16:53
4/7 AvernusTriad válasza:
Szoktak, igen. De a pasik is, ne aggódj.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor semmi esély rá?
2012. júl. 8. 16:59
6/7 AvernusTriad válasza:
Ha különmennek, lehet, hogy megtalál megint, de egyébként semmi.
7/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy értettem, hogy ha annak a - véleményem szerint rövid - kapcsolatnak vége lesz.
2012. júl. 8. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!