Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat terén tapasztalta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat terén tapasztaltak! Szerintetek miért van hogy ennyire félek ettől a kapcsolattól?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja járunk de egy csomó mindentől félek. Ez az első kapcsolatom neki volt már kettő de az egyikbe csak szerető volt. A leghosszabb kapcsolata 1 hónap volt de abba is szerető. Nem tűnik annyiratapasztaltnak ezért is félek a szextől. Még szűz vagyok és félek h nem lesz hozzám gyengéd esetleg teherbe esek nagyon fog fájni vérezni. Igazából nem tizenéves már de nem érzem tapasztalt férfinak akiben 100% osan meg tudnék bízni. De nemcsak ettől félek hanem a bemutatástól is. Hogy mutassam be? Hogy kell? Mi nem vagyunk az a beszélgetős család nem tudom h viselkedjek előttük. Félek h a vékony testalkata miatt megszólják mert mi nem vagyunk ennyire azok. Igazából azt sem tudom mit kellene éreznie egy szerelmesnek. A nyelves csók sem jön mindig össze miattam. Fogalmam sincs ez a kapcsolat meddig fog tartani de már mindenki azt hiszi komoly és szerelmes vagyok. Nem akarom h ha bemutatnám és nem tartana sokáig utána mindenki megszóljon csalódjon. Még annyit hmikor kell nőgyógyászhoz menni ha először fekszek le?
2014. márc. 25. 11:41
 1/4 PearlDiver ***** válasza:

Figyelj Kérdező!

Nem kell sietni, nem hajt a tatár.

Nem kell egymással lefeküdni, amíg biztos alapokon nem áll a kapcsolatotok. Nyugodtan várjatok legalább fél évet, ha ezalatt megszeretitek egymást, akkor van értelme elkezdeni beszélni a szexualitás fokozásáról.

Hogy ő mindkét kapcsolatában szerető volt, az azt jelenti, hogy valaki vele csalta meg a párját? Ez nem túl jó ajánlólevél, annál is inkább várjatok ezzel a szex dologgal.

Olyan emberrel pláne ne feküdj le, pláne első alkalommal, akiben nem bízol, vagy nem tekinted férfinak. Magad alatt vágod a fát ezzel!

Ugyancsak a bemutatással sem kell sietni, nyugodtan várjatok vele addig, amíg már teljesen felszabadultak vagytok egymással, rá vagytok hangolódva a másikra.

Ha szépen türelmesen kivárod ezeket, de közben vége lesz a kapcsolatnak, akkor pedig elmondhatod, hogy nem dobtad oda magad meggondolatlanul, és levonhatod a tanulságokat, legközelebb jobban megválogatod a partneredet.

Hajrá :)

24F

2014. márc. 25. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne parázz ennyire :) Én három év után mutattam be a páromat.... Nem kell elkapkodni semmit se. Bár annyira se kell húzni, mint ahogy én csináltam.
2014. márc. 25. 11:58
 3/4 Költőnő? ***** válasza:

párkapcsolatban nincs olyan h "KELL".

mindent akkor tegyél, tegyetek, amikor jó.

Bemutatás

A családodnak akkor mutatod be, mikor úgy látjátok jónak és kb ennyit kell mondani: "család, ő itt x.y; a barátom.

És innentől kb le kell ejteni, mit mondanak. Ha tiszteletben tartják a választásod és Téged; nem fognak beszólni. Ha mégis, egy mondattal helyre lehet őket rakni.

Szex.

Az elsőtől mki tart egy picit. Nyilván, egyszerűbb, ha tapasztalt a másik, de nem világvége, ha nem. Együtt is lehet tanulni.

Nőgyógyász.

Érdemes még az első előtt elmenni egy konzultációra, átbeszélni a védekezést, a félelmeket. Ha jó nőgyógyászhoz kerülsz, türelemmel fog válaszolni minden kérdésedre.

2014. márc. 25. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős vagy, de nem vagy lekésve semmiről. Igazából szerintem ne siettess semmit, ha úgy érzed hogy a párod siettet akkor húzd meg a gyeplőt és mondd meg neki, hogy neked ez még túl gyors. Ha mégis sietteti akkor kezdj el aggódni. Bemutatás??? hát majd akkor mikor úgy érzed, hogy most már be lehet mutatni.

Mindenben te döntesz és felelősség teljes döntést kell hoznod!

FEL KELL NŐNÖD EGY KAPCSOLATHOZ! Számomra az jött le, hogy még nem nagyon vagy megérve egy kapcsolatra!

2014. márc. 25. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!