Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Tényleg ez a boldog és tartós párkapcsolat titka? (link)
2014. márc. 24. 23:02
1/20 anonim válasza:
hát kiindulásnak nem rossz,de ez így túl nyers
2/20 A kérdező kommentje:
Mit változtatnál rajta? Mit hagynál ki és mit tennél hozzá?
2014. márc. 24. 23:07
3/20 anonim válasza:
Elég primitívnek tűnik... pl "szúrná a fosódat!" egy fenét, engem egyáltalán nem vonz a gondolat. Szóval elég gagyi sztem.
4/20 anonim válasza:
Ismeret,bizalom,a szerepek betartása,hogy aki nőként született,az maradjon is annak,pláne egy kapcsolatban.Ugyan ez érvényes a férfira is.
5/20 anonim válasza:
"Ha egy buliban elhanyagolod, ha sokáig a barátaiddal beszélgetsz, és magára hagyod, akkor nem mutatsz iránta elég érdeklődést"
"A barátai fontosabbak neki, mint te...Nem számít, hogy mennyire odavan a rendszeres szexért, a barátait soha nem áldozná fel egy kapcsolat miatt sem."
Szóval a nő csak ne barátkozzon, a férfi viszont amennyit csak akar. Gagyi egy lista.
6/20 anonim válasza:
Nem minden pont helytálló, de van benne igazság.
Ha egy kapcsolatban valami nem tetszik azt úgyis kimondom lesz ami lesz.
7/20 anonim válasza:
Nem olvastam, de ha nő által íródott akkor hülyeség. Mintha én írnék kézikönyvet a szülésről...
8/20 anonim válasza:
Vannak benne jó dolgok is,de vannak benne olyanok amik eléggé nyersek,és ráadásul nem is igazak. :) Vagyis rám biztosan nem :)
9/20 anonim válasza:
Szerintem ezek a pontok igazak:
2,3,6,8,9,10,11,12,14,15,16,19,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,35,40,42,43,44,45,46,47,50.
Döntsd el te!
36F
10/20 anonim válasza:
Van benne igazság, de sokkal nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!