Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Tényleg ez a boldog és tartós párkapcsolat titka? (link)
Nőből vagyok:)
De a lista jórésze alap..a többi általánosítás..
Kb 9 ig teljesen jogos, de ehhez nem kell nagy tudomány, mnden pontja igaz, és szerinem minden nő alapból is tudja.
10: a férjem kivtel, soh, de soha senkire sem féltékny
11: nem vonza..a kerdéskörön túlvagyunk, nem próbáltuk, nem miattam nem( bár ami késik nem múlik, nyittt vagyok rá)
12: netudom ellenőrizni, mert nincsenek igazán barátnőim, vagyis olyan nincs akivel ő találkzna (a lakhelyünkön nincs)
13: nem igazán szeret biliárdozni, de dartsban jókat szoktunk versenyezni
14-17 alap... Testsúly..mindenki gy szeret ahogy megtetszettünk neki, tehát igen,mlehet soványabban vagyteltebbenis szeretni fog, de valószínűleg az a súly, vagy akörüli állapotban szeretne tudni, mint amikor összejöttünk
18. 3 év együttélés után kérte meg a kezem, és 5. Évfordulőnkkor házasodtunk.. Ezt a 3 évet nagyon emlegetik, van benne valahol igazság, de nem mindegy mikor kerül össze a pr.
Az ismerőseim többsége 4-8 év után házasodnak..előbb senki
19-23.. Oké...ruha is, tmnyleg elhátszottuk mar párszor;)
24: cipők: őt jobban érdekli mint engem, még az én cipőm is együtt megyünk mindig mert erre hárklis és kritikus, konkrétan több lábbelije van mint nekem, ( a szandálokat leszámítva) van 5 azaz 5 pár fekete sportcipője, mert mind más, és nem ugyanolyan (pedig de..mert ugyanazt a formát kedveli, alig van különbség) persze van fehér cipő, barna cipő, kék cipő, bakancs, ünneplős 2..stb..stb..
25-27 kb stimm
28 nagyon stimmel, ha a vállam alatt10 cm nél tövidebb, az,már elfogadhatatlan
29.. Nem csak buliban..nem féltékeny, de utalja, ha úgy erzi a háttérbe szorult nálam
.....
....
...
..
.
Szex 3-asban..ez valahogy nem merült fel sosem..viszont ez az ami nálam tabu..én nem vagyom másra, viszont én féltekeny vagyok, nem tudnám elviselni, ha csak hozzáérne máshoz, tehát márbazt sem ha ruhán keresztül megfogja valaki derekát..(szerencsére nem ilyen típus, így a zöldszemeket nem látja rajtam, mert jól titkolom, vár így nem nehéz;-)
46: nem sikerül betartanom, csak nekem lehet igazam:) mindig a nőnek van igaza, hatenyleg neki van,makkor legpfogadom, de csak a hülyeség miatt nem fogom azt mondani hgy nki van igaza.. Ez van vita is van belőle, de nem megy...ettől izgalmas a kapcsolatunk;-P
A többi ok
Tehát szerintem ez a lista annyira altalános, annyira alap, hogy felesleges volt leírni.
Ezen felül a jő kapcsoathoz sokkal több kell, de ezek jőrésze elengedhetetlen..
Van olyan,mami az emberi kapcsolaktokban is igaz, nem csak a párkapcsoatokban..
melyik pontokkal, és miért van vele gondod?
arról szem szólt a fáma, hogy a nőknek ilyen elvárásaik vannak, vagy a férfiaknak mit kell betartani.. ez csak az egyik oldal
ez egy csajidomító cikk, nem olvasom végig.
úgyis tudom.
"azt csinál, amit akar, szokjál hozzá"
a férfiak kényelmének biztos kedvez. a női komfortérzetnek kevésbé.
:D:D:D
nem érted..
a lényeg, az hogy egy férfit sosem fogsz tudni kényszeríteni semmire, azt csinál, amit akar, (ahogy egy nő is) azt kell elérni, hogy azt akarja csinálni, amit te is akarsz, hogy csináljon:D
Ekkora bődületes marhaságot rég olvastam egy helyen.
Pontosan olyan, mintha egy pasi, aki tele van a "korunk" általános hibáival írta volna.
Olyan nincs hogy a pasinak mindent, a nőnek semmit. Nonszensz. Amit szabad neki, azt neked is, és fordítva. Ezt TI döntitek el, mi fér az értékrendetekbe bele, és mi nem. K_rva gyorsan felejtsd el ezt a cikket, ekkora marhaságot rég olvastam... Nem kell minden női újságban megjelenő írást Bibliaként kezelni. SŐT! A többségük pont akkora butaság mint ez.
F/22
Elolvastam, nem tudta sírjak vagy röhögjek.. De mondom biztos csak én vagyok ezen kiakadva mert engem akarnak idomítani, elküldtem barátomnak hogy mit gondol, azt mondta nem normális dolog :D
Van benne néhány dolog ami tök triviális, pl hogy ne flörtölj a pasid barátaival, meg hogy dicsérd, meg ilyenek, de van néhány ami totál nonszensz. (csak egy példa: engem érdekeljen minden amit ő csinál, menjek vele meccsre meg minden, ez tök alap, de ha ő tesz valamit értem, egyből köteles vagyok kárpótolni? Mi a franc? :D )
Az is nyilvánvaló, hogy a barátai régebb óta mellette vannak, meg minden, de a "Nem számít, hogy mennyire odavan a rendszeres szexért" rész kiakasztott, én nem csak ennyit jelentek neki hogy néha megfektet :) Másrészt utána meg azt írják, én ne hanyagoljam el őt a barátaimért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!