Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal tegnap szakítottunk, azt mondta, hogy határozatlan ideig nem akar velem beszélni. Keressem / ne keressem, vagy várjam meg, míg ő lép?
Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk.2014. márc. 24. 19:29
2/7 anonim válasza:
Ne keresd. Ne várj.
Ha én ezt mondom egy nőnek, akkor 99%, hogy többé nem akarok tőle semmit.
3/7 anonim válasza:
"... azt mondta, hogy határozatlan ideig nem akar velem beszélni."
Mit nem tudsz értelmezni ebben a mondatban?
4/7 anonim válasza:
Szóval határozatlan ideig...
és aláírtad?
5/7 anonim válasza:
Nálam ilyen nincs. Vagy végleg szakítunk vagy nem szakítunk. De nekem ilyet senki ne mondjon, hogy határozatlan ideig.
Ha nem talál "jobbat" akkor majd visszamegy hozzád? És te visszafogadod?
6/7 anonim válasza:
5-ös, szerintem félreérted:
1. Szakítottak pont. Már nem is a pasija.
2. Határozatlan ideig nem akarja látni a lányt.
7/7 anonim válasza:
De akkor mire vár a lány? Miért akarja keresni? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!