Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szex után csináltok ilyet?
Figyelt kérdés
Amint elélveztek, se csók, se egyéb gyengéd érintés, hanem felkeltek az ágyból, kimentek inni, enni, vagy bekapcsolni zenét, esetleg csak oldalra dőltök az ágyban és pihentek, mintha a nő ott se lenne... kapcsolatban...2014. márc. 24. 14:04
3/9 anonim válasza:
Én vagyok a női fél, de nem szokott ilyet. Akció után mindketten "kidőlünk" aztán összebújva pihenünk legalább 10 percet.
5/9 anonim válasza:
Én a TV-t kapcsolom be egyből, tuti megy valami meccs, és a nőt küldöm ki enni- és innivalóért. :D
6/9 anonim válasza:
Már bocsánat, de ez a tipikus érzéketlen tapló viselkedés.
7/9 PearlDiver válasza:
Mi szinte rögtön összebújunk, aztán ha nagyon melegünk van, akkor pihenünk kicsit egymás mellett. De általában beszélgetünk utána, meg egy kis levezető simogatás, abajgatás mindig jólesik :)
A te párod ezek szerint iylen érzéketlen? Szeretnéd, ha megváltozna?
8/9 A kérdező kommentje:
ilyeneket szokott csinálni, bár nem hinném hogy változni fog...
2014. márc. 24. 14:15
9/9 anonim válasza:
én már rég elküldtem volna a pi*-/*&-+(ba, engem ne használjon ki senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!