Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Fiúk miért csináltok ilyet?

Figyelt kérdés

van egy fiú akivel randizgatunk és hát nem tudok rajta elmenni :/ ma is ugy volt h talizunk erre felhívott h egyik haverjánál van söröznek tegnap meg valahol buliztak..este hívott is mobilon csak már aludtam és nem vettem fel...most is írkál sms-eket meg minden csak azt nem értem h ha nem akar velem találkozni akkor minek irkál meg hívogat..vagy most mi van annyira fontos volt neki a haverjával sörözni jobb program lett volna ha együtt kitalálunk valamit szerintem...nem tudom h mit akar szerintetek csak szexelni?? vagy mi?? mert már az agyam eldobom tőle

20L

2013. júl. 14. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba, ha komolyan gondolná, nem a haver lett volna az első. 20/F
2013. júl. 14. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én is eldobom az agyam tőle. Fogalmam sincs.
2013. júl. 14. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
jaj ne hisztizzetek már álandóan lányok. persze hogy jó veletek lenni és mindig azt szeretnénk. de fontos hogy néha egy férfi a barátaival is ki tudjon kapcsolódni. ez még nem azt jelenti hogy nem akar veled lenni. ha ezt nem hagyod neki néhányszor akkor be fog csavarodni és elhagy... bocs hogy lényegretörő a válasz de ez van
2013. júl. 14. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
én értem és ő ezt meg is mondta nekem h szüksége van szabadságra meg h szeret a lányokkal hülyéskedni de akkor is úgy nem értem még nem is járunk igazából csak ismerkedünk és már ki készít :/
2013. júl. 14. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
ne fogd akkor sem. készülj fel rá hogy ( és nem azért mert mi férfiak vagyunk te meg nő) ha összejöttök, egy kapcsolatban nagyon sok mindenről le kell mondanod hogy működjön. meg nekünk is am. de erről mi nem fogunk, ti meg nem fogtok a ruhavásárlásról ennyi :)
2013. júl. 14. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!