Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a túrót csináljak most? Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
A tesóm rástartolt a pasimra, őt látszólag ez nem érdekli. Viszont én úgy látom, hogy neki nem a tesóm kell és nem is én. 8 hónapja vagyunk együtt. Nem tudom mit gondoljak.De ha nem akar tőlem semmit, akkor mért nem mondja ki? Beszélni nem lehet vele erről, mert megsértődik!
Mondjuk, ha véletlenül megbántom a pasimat, akkor ő megsértődik és 1 hétig felém se néz. Ez nekem iszonyú rosszul esik!
mi az h megsértődik és feléd se néz? az a gyerek 1 gyökér...
minden kapcsolatban meg kell beszélni az ilyen dolgokat...
jó pofára kell ejteni,hagyd a fenébe, meg se érdemel!!! Az ilyen neveletlen takony gyerekkel nem lehet mit kezdeni,de azon ne lepődj meg ,ha a képedbe vágja , hogy : "mi az hogy te dobsz engem?? még hogy te? Inkább pontosan hogy én lépek ki a kapcsolatból" csak nehogy megsértsék a drága kis lelkét...
Neked pedig sok boldogságot az új kapcsolatodhoz!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!