Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek meg egy jó pasiért?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy pont arról van szó, akire vágytok. Mit tennétek meg érte? Miért lenne jó NEKI veletek lenni?2014. márc. 23. 19:28
11/13 A kérdező kommentje:
Komolyan lányok, SEMMIT nem vagytok képesek felmutatni? Azt hiszitek egy ajádék vagytok? Ne csesszetek már fel...
2014. márc. 23. 20:55
12/13 anonim válasza:
Lehet, hogy furán gondolkodok, de szerintem tudom ilyen érzés, ha van valaki akiért tényleg bármit megtennél. Mert én BÁRMIT. És nem azért mert jó pasi (persze az is, de nem elsősorban ezek az értékek számítanak), hanem mert szeretem. De nem vagyunk együtt, ez egyenlőre csak egy reménytelen dolog... Sok mindent megtehetnék érte, ha tehetnék (ha még közelebb kerülhetnék hozzá) addig igyekszem fejlődni, és leküzdeni a saját problémáim és ezeket alakítani, hogy értékes legyek én is. nem merem neki megmondani,de akármikor számíthat(na) rám. Ha valami van mindig nyitott fülekre talál. Ezen kívül feladtam minden tartásom pár örömteli alkalomért, mert ki tudja,lehet soha nem lesz ilyen újra. Szóval bármit megtennék, az életemet is adnám érte.Lehet hogy ez túlzás más emberek szerint, de nem érdekelnek más emberek. Van ilyen is
13/13 A kérdező kommentje:
Az életedet szerintem nem kérné el :-)
Bármit meg kicsit meredek szerintem. A vég nélküli csicskáztatást senki sem szeretheti.
Kár megfontolt választ várnom?
2014. márc. 23. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!