Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti harcoltatok már pasiért, hogy elnyerjétek a szívét?
harcoltam.ket teljes evig harcoltam erte,magunkert,a kapcsolatunkert.o is.nem sikerult,mert borzaszto undoritoan egymas ellentetei vagyunk.
mi lett belole?ket ev egyutteles,sok osszetort dolog,mellesleg meg mindig szeretjuk egymast.talan kesobb meg osszejohet a dolog....
ha arra gondolsz mindenki képes nagy áldozatot hozni a másikért, nemtől független, az is felfogható harcnak. Pl lefogysz, hogy vonzóbb legyél, leszoksz abagóról, feladod az addigi megszokott életed a párod mellett, hogy új szerelemre találj, stb.
Én is meghoznék ilyen áldozatot azért akiért látom, hogy érdemes, és méginkább megbecsülném azt aki értem meghoz egy ilyet, nem lehet figyelmen kívül hagyni ha valaki őszintén szeret minket.
Detto nekem is, mint 3as kollégának.
Nem érdemes. Mindig a pasinak kell tepernie!!!
Egyszer. Fiatal voltam, kamasz, és szerelmes.
Mi lett belőle?
Jó sok sírás, szenvedés, bánat... a végén ráadásul azt se értettem, hogy mégis mit láttam benne?
Azóta nem küzdök senkiért. :) Ha kellek neki, akkor próbálkozom, ha nem, akkor nem. Valszeg nem véletlenül nem kellek neki.
21L
hát kisanyám ez úgy egy eszetlen baromság ahogy van, hogy teperjen a pasi, mert neked úgy kényelmes.
Kb olyan nagy hulladékokat is érdemelsz akik beérik egy ilyen nővel.
Te szerencsétlen. Mit nem fogsz fel ezen? Te is biztos olyan kis nyominger búza vagy, aki azt várja, hogy a nő lépjen, különben a kisujját se mozdítaná. Szánalmas puhap*cs. A te fajtád az, akinek egy épkézláb ötlete sincs, hova vigye a csajt randizni, aztán a kapcsolat során is annyi neked a közös program, hogy benyomsz valami zs kategóriás dvd-t és telefingod a szobát:D. De ne félj, minden zsák megtalálja a foltját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!