Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti harcoltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti harcoltatok már pasiért, hogy elnyerjétek a szívét?

Figyelt kérdés
És lett belőle valami? Meséljetek!!
2012. okt. 29. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem most van. Ő megtetszett nekem odamentem hozzá és most kezdtünk el járni. Pedig 99 százalékban biztos voltam benne hogy nem lesz köztünk semmi. A maradék 1 százalék volt minden reményem. Kicsit még bizonytalankodom egy-két dologba de majd az idő mindent eldönt.
2012. okt. 29. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:

harcoltam.ket teljes evig harcoltam erte,magunkert,a kapcsolatunkert.o is.nem sikerult,mert borzaszto undoritoan egymas ellentetei vagyunk.

mi lett belole?ket ev egyutteles,sok osszetort dolog,mellesleg meg mindig szeretjuk egymast.talan kesobb meg osszejohet a dolog....

2012. okt. 29. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki volt már ezzel így. Én is. Megismerkedtem valakivel, teljesen belezúgtam. Ő belém viszont nem. Kedvelt, szimpinek tartott, de neki nem volt meg az a "plusz". Nem akartam és nem is tudtam róla lemondani, ezért eldöntöttem, hogy megszerzem. Próbáltam randikon a legjobb formámat hozni, a legszebb, legjobb ruháimat hordtam, mindig tökéletes külső, vicces voltam kedves, humoros. Alapból is elég jófej vagyok meg imádok viccelődni, szóval még csak nem is erőlködtem nagyon. Aztán perszer sikerült elérnem, hogy járni akarjon velem. Elég sokáig voltunk együtt, de aztán kibújt a szög a zsákból: nem szerelmes és így nem akarja velem komolyabban összekötni az életét. Nekem az volt az eset tanulsága, hogy akin érzem, hogy nincs úgy oda értem mint én őérte, abba nem fogok energiát fektetni, mert lehet, hogy sikerül "rábeszélnem" magamra, de hosszú távon én veszítek. A szerelmet nem lehet kiharcolni...
2012. okt. 29. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:

ha arra gondolsz mindenki képes nagy áldozatot hozni a másikért, nemtől független, az is felfogható harcnak. Pl lefogysz, hogy vonzóbb legyél, leszoksz abagóról, feladod az addigi megszokott életed a párod mellett, hogy új szerelemre találj, stb.

Én is meghoznék ilyen áldozatot azért akiért látom, hogy érdemes, és méginkább megbecsülném azt aki értem meghoz egy ilyet, nem lehet figyelmen kívül hagyni ha valaki őszintén szeret minket.

2012. okt. 29. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Detto nekem is, mint 3as kollégának.

Nem érdemes. Mindig a pasinak kell tepernie!!!

2012. okt. 29. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyszer. Fiatal voltam, kamasz, és szerelmes.

Mi lett belőle?

Jó sok sírás, szenvedés, bánat... a végén ráadásul azt se értettem, hogy mégis mit láttam benne?

Azóta nem küzdök senkiért. :) Ha kellek neki, akkor próbálkozom, ha nem, akkor nem. Valszeg nem véletlenül nem kellek neki.

21L

2012. okt. 29. 19:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, de kiderült hogy pészmékere van, tehát letettem a szívéről.
2012. okt. 29. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Így van, nem szabad erőlködni. Ha bejön egy pasi, küldeni kell felé egy finom, de egyértelmű jelzést (mosoly, testbeszéd), hogy szabad a pálya és innentől az ő dolga az udvarlás. Ott csesztem el az exemnél is, hogy gyakorlatilag én udvaroltam neki...
2012. okt. 29. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:

hát kisanyám ez úgy egy eszetlen baromság ahogy van, hogy teperjen a pasi, mert neked úgy kényelmes.

Kb olyan nagy hulladékokat is érdemelsz akik beérik egy ilyen nővel.

Te szerencsétlen. Mit nem fogsz fel ezen? Te is biztos olyan kis nyominger búza vagy, aki azt várja, hogy a nő lépjen, különben a kisujját se mozdítaná. Szánalmas puhap*cs. A te fajtád az, akinek egy épkézláb ötlete sincs, hova vigye a csajt randizni, aztán a kapcsolat során is annyi neked a közös program, hogy benyomsz valami zs kategóriás dvd-t és telefingod a szobát:D. De ne félj, minden zsák megtalálja a foltját.

2012. okt. 29. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:
én most harcolok az exemért. nem sokára kiderül lesz e valami:)
2012. okt. 30. 02:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!