Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti harcolnátok pasiért?
Hallod Spártában a katonák a családjukért, az életükért harcotlak.
Egy nő fökképp mi a f*sznak harcoljon "csak" pasiért? Ennél joval komyoabb dolgokra is fektetheti az energiáját... Pasik jönnek mennek majd lesz jobb is több is...
Hát őszintén szólva, ha nagyon pozitívan indulok ki a dologból, és feltételezem, hogy szerelmes beléd, akkor adok rá vagy 5-10 %-nyi esélyt, hogy harcba száll érted. :))
De akkor is inkább azt a módszert választja, hogy passzívan "küzd", tehát megpróbálja "elérni", hogy te hagyd ott a másikat és menj vissza hozzá, ha ez nem műxik, akkor úgy jártatok.
1: Ha nagyon szeretne nem ment volna ki külföldre.
2: Ha ki is megy könyörög, hogy menj vele.
A leírás alapján már nem sok érzése maradt irántad.:(
A szerelmes nők irdatlanul hülyék és őrültek. Néha szánalmasak sajnos és nagyon ki lehet őket használni.
23l
szar dolog az szerleem tudom majd egyszer én is megtapasztalom...
ugyan már. Nem ö az egyetlen akibe szerelmes leszel életed során. Most csak azért vonzódsz ohzzá, mert nem találtál még jobb srácot.
Egy Nő legyen Nő és ne alázkodjon meg igy egy pasi elött aki nem alkalmas arra, hogy boldoggá tegye a Nőt :)
ha összejönnél valakivel valószínűbb, hogy inkább csak arra sürgetnéd őt is, hogy ő is jöjjön össze valakivel.. még ha szeret is!
legalábbis ez szokott kisülni az ilyenekből...
de egyébként milyen ez már?? kihasználnád egy másik lány érzéseit, hogy felfigyeljed rád a voltcsajod?? az érettség hiánya azért eléggé feltűnő... ne is haragudj ://
Én adok rá esélyt, hogy talán még "szereti" a kérdezőt, de könyörögni nem fog szerintem, se megtépni azt az esetleges másik nőt, stb.
A női büszkeség ezeket általában nem engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!