Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti harcolnátok pasiért?
Nagyapám erre azt mondaná, hogy nehogy már a tehén bas.sza a bikát.
Ha férfi vagy, akkor neked kell udvarolni a nőnek! Normális nő elég egyértelmű visszajelzéseket ad arról, hogy örül-e egy férfi közeledésének vagy sem.
Az biztos, hogy a nők számára a sikeres férfiak mindig vonzóbbak, mint a lúzerek, mert mellettük érzik magukat biztonságban, tehát ha te is sikeresnek tűnsz (megjelenés, fellépés, életmód, egzisztencia, kulturáltság tekintetében) akkor nagyobb az esélyed.
"Normális nő elég egyértelmű visszajelzéseket ad arról, hogy örül-e egy férfi közeledésének vagy sem." Ez kamu, egy nő nem képes dekoldolható jeleket adni, sokszor saját maguk sem tudják mit akarnak.
Ha már szét teszi a lábát, na akkor tudod hogy érdeklődik irántad!:)
Nem a biztonságról, sikerességről van itt szó, hanem arról, hogy a férfi megy a nő után, a férfi udvarol, a nő dönt, válogat, fogadja ezt, vagy sem.
Ha ő nőként tenné veled szemben, az azt sugallná, hogy elvesztette a női döntés jogát, kicsúszott a kezéből a válogatás, kontroll joga, magyarul neki kell "teperni", mivel nem kap férfit.
Ez pedig nagyon lerontaná nőként a státuszát a többi nővel szemben.
Hisz azért általában azt szereti mind, ha utána fél tucatnyi férfi fut, még akkor is, ha néhány jöhet közülük csak szóba.
A választottjukkal szemben sem igen szeretnék hallgatni majd, hogy "asszony, te futottál utánam!" :P
"Ez kamu, egy nő nem képes dekoldolható jeleket adni, sokszor saját maguk sem tudják mit akarnak."
Azért látod így, mert a nők egy része(!) szeret talomban tartani lehetőségként "másod" pasikat is ("majd jók lesznek, ha a kiszemelt nem közeledik eléggé!"- esetre, ez pont abból fakad, hogy a nő senki után nem megy, több vasat tart a tűzben, és választ).
Mellesleg az is igaz, hogy a férfiak gyakran nem tudnak olvasni a jelekben (mert ezt is észre lehetne ám venni, ha jó a szeme valakinek!).
Továbbá ellentmondásosak az igényeik, melyekkel a nőket úgymond "összezavarhatják" (legyen a nő olyan, akiért sokat kell teperni!- ez pedig gyakran pont maguknak a férfiaknak téveszthető össze azzal, amikor VALÓBAN nem kellenek a nőnek. Sőt, egyes férfiak még a 100%-os elutasítást is csak tesztelésnek veszik, mellyel a nő felméri, mire hajlandók még vele szemben).
12:26
Ezért tart ott a világ ahol. ami elromlik az gyorsan lecseréljük egy előnyösebb modellre, van választék bőven a piacon. Minek javítgatni a dolgokat..
Én úgy vagyok ezzel pasiként, hogy ez egy sakkjátszma, én megteszem a kezdő lépést, nyitom a partit, és utána elvárom hogy tegye meg a 2.at. Utána én megteszem a 3.at, de elvárom hogy tegye meg a 4.et.
Ne jelelgessen, nem vagyok sem dekodoló, se lélekbúvár, sem mentalista ördögűző.
Bár általában egyenes lépéseket szoktam tenni amire igennel vagy nemmel felelhet, és nem félreérthető. Ha félreérti akkor 99.9% hogy nem őt keresem, mert agyilag, és érzelmi színvonalon nem vagyunk 1 szinten.
P ha elhívom valahova és azt mondja hogy nem, majd nem is indokolja hogy /azért mert dolgozik, azért mert szül a kutyája) avagy nem ajánl más időpontot, akkor még 1x biztos nem fogom elhívni sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!