Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátom jogosan ripakodik rám, mikor szóba jön a politika, nem kéne zaklatni ilyenekkel?
Párkapcsolatba úgy való a politika, mint szalonnához az eper lekvár.
A párkapcsolatnak nem erről kell szólnia. A politika csak viszályt szül emberek közt. Én nagy Fideszes voltam, legutóbb már nem rájuk szavaztam és jól tettem, mert mostanra bebizonyosodott, hogy ugyanúgy totál korrupt szervezet az egész mint az Mszp. El fogok menni, tudom, hogy melyikre adom a voksom, de már nem lesz olyan, hogy valami franc se tudja milyen hiú reményeket tápláljak. Lehetnek persze változások, de sajnos amelyik a hatalom közelébe kerül, az megromlik, ha kétharmadot kap, akkor meg totál arrogáns és kivagyi lesz, és elfelejti, miért is van ott. Én igazából nem valamely pártra megyek el szavazni, hanem valamely pártok ellen, legfőképp a kétharmad ellen, mert az mindig rossz dolog az ország számára.
Amikor Fideszes voltam, voltak olyan haverjaim, munkatársaim, akikkel nagyokat vitatkoztam, esetleg veszekedtem, aztán mi értelme volt?! Pont ugyanúgy majmot csinált belőlük az akikért ők voltak oda, mint az én választottjaim. Ezek a pártok köpködik egymást rendesen, de csak azért mert ez létfeltétel a számukra, szerintem nagyon rossz dolog, amikor a tisztességes munkából élő ember is átveszi ezt tőlük, teljesen értelmetlenül.
A politikában én pl. most is nemzeti oldali, rend párti, bűnözés ellenes vagyok, ahogy eddig is voltam, nem én váltok pártot, ők váltják le nálam magukat, mikor látom, hogy csak süketelnek, de ugyanúgy csak a zsebüket tömik, és tesznek mindenki fejére, csak a voks kell nekik.
Nem gondolom, hogy az én hibám, hogy kiábrándultam már belőle, hogy itt lehet változás. Rendre az van, hogy amelyik hatalomra kerül, azt rövid időn felfalja a korrupció szőröstől-bőröstől.
Az utóbbi időben már egész másképp látom a dolgokat, mint ahogy régen, a múltkorában volt is egy kapcsolatom, ahol a nő kőkemény Mszp-s volt, és feszt a politikával nyaggatott. Nekem is van véleményem, de letettem én már nagyon régen arról, hogy bármilyen fanatikust is meggyőzzek arról, hogy kalap szart sem ér a pártja, úgyhogy én azt mondtam neki, és nem tukmálom rá az én politikai "meggyőződésem", és hagyjon engem békén ő is az övével, és helyezzük a hangsúlyt azokra a dolgokra, amikről egy kapcsolatnak szólnia kell. Egyszerűen nem tudta ezt megérteni, újra és újra provokált, nyomatta a hülyességét. Emiatt is, meg más okok miatt is végül megköszöntem neki, hogy vele lehettem, és búcsút vettem tőle.
Kedves kérdező. Én nem tudom milyen ember a barátod, van e politikai meggyőződése vagy nincs, ha nincs, akkor éretlen e vagy kiábrándult. Én csak egyet tudok. Nem a te dolgod őt győzködni. Nem fog menni, ha ezzel rágod a fülét, csak egyre jobban elegel lesz belőled. Ha ő nem baxlat téged hülyességekkel, te miért teszed ezt vele? A politikai meggyőződésed a magánügyed, ha meg akarod valakivel osztani, vagy szeretnél róla vitázni, menj internetes fórumokra, vagy vitázz azzal, aki vevő rá, de könyörgöm, a pasid hagyd élni. Nem akarja mert nem akarja, mit nem lehet ezen megérteni?
Nem ismerem a pasid, de lehet, hogy ő inkább a munkájára vagy rád koncentrál, és megpróbál a saját erejéből jutni valamire, minthogy arra várjon, hogy majd valamelyik párt megoldja a problémáit, mi ebben az akkora baj?
Ha meg olyan pasit szertnél mégis, akinek azonos a politikai véleménye veled, akkor meg keress olyat, és ennyi.
Ez az egész amit írtam, nem azt jelenti, hogy engem nem érdekel az ország jövője, hanem azt, hogy nincs bennem túl nagy bizalom senki iránt, akinek a foglalkozása politikus, mivelhogy ennek a szakmának létfeltétele minden helyzetben a "megfelelő kommunikáció", konkrétabban a mellébeszélés és a hazudozás.
Bárki bármit mond, lehet h nem való a párkapcsolatba a politika, de én azért másként néznék a csajomra, ha kiderülne, h a Gyurcsányra szavaz. Még azt hinném, h idióta.
De ezenkívül meg lesz. rom, kire szavaz, vagy szavaz-e egyáltalán, csak azért az ésszreű határokat tartsuk már be. Szerintem ez minden párkapcsolatra igaz. Szélsőséges emberek nehezen jönnek ki a nem-szélsőségesekkel.
Pont ezért kell rendszert válatni.
A poltikus legyen minta ember és nem előjogai legyenek hanem dupla felelőssége!
Hajrá Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!