Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogyha a fiunak meg a lanynak mas a politikai nezete?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 23:34
1/9 anonim válasza:
hát ha az egyik szélsőjobbos a másik meg komcsi akkor lehetnek nézeteltérések.. :D de ha meg tudják beszélni akkor nemgáz.
2/9 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, ha ez akadály a szerelemben.
4/9 tevetke válasza:
Hát azért merőben eltérő értékrendeknél lehet gond, nem kicsit...
5/9 anonim válasza:
azért ha az egyik komcsi, a másik pedig fasiszta nézeteket vall, akkor nem hinném, hogy sokáig képesek együtt maradni
6/9 anonim válasza:
IGEN, tapasztalat (nem saját kapcsolatban, családban fordult elő). Mondjuk lehet így is együtt élni, de garantált a mindennapos veszekedés és egyet nem értés.
7/9 anonim válasza:
Ha érdekel sokat mesélhetek erről milyen szép vitákat, veszekedéseket tud generálni. Meghatározója volt a kapcsolatnak szerintem, bár nem nekem volt fontos a politikai nézet, mindig szívtam érte.
8/9 anonim válasza:
Ha ezt hangoztatják akkor igen...
De speciel halvány lila gőzöm sincs a férjem politikai nézetéről, de még a sajátomról se (Minden magyar politikust rühellek, párttól függetlenül...nem ragoznam a véleményem)
9/9 anonim válasza:
Nem tudom másnál hogy van de nekem nem kéne olyan lány aki Orbánt normálisnak tartja. Nyilván ez visszafelé is ugyanígy van. Sajnos azt kell mondanom,hogy olyan világot élünk ahol az eltérő értékrendűek kapcsolata nem lehet hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!