Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat már jobban izgatják a poltikai műsorok, mint a szex, mit tegyek?
Figyelt kérdés
De tényleg, én olyan sokszor kívánom, ő meg csak a TV-t lesi, és csak ezeket a poltikai műsorokat, kiakaszt vele... valami tipp, amit még bedobhatnék, hogy visszahódítsam a politikától?2013. júl. 9. 20:30
6/19 anonim válasza:
Öltözz indítványnak vagy valami politikai cuccnak :D
8/19 A kérdező kommentje:
múltkor hajtogattam egy papír csákót és ráírtam, hogy politika, de csak ez volt rajtam semmi ruha és csak kiröhögött :D
2013. júl. 9. 20:33
9/19 anonim válasza:
Jövőre választások országgyűlési és helyhatósági, jelöltesd magad hátha akkor izgatóbb leszel:) Bocsi:) Fura bár most nincs senkim de ha lenne akkor is inkább a lánnal foglalkoznék mint a politikával. Jó azzal is valamennyit de nem a lány rovására Szerintem beszélj vele erről mármint nem rólam :D
10/19 kolosszus22 válasza:
Most ez komoly, megnéztelek volna abban a csákóban!? :D
Mondjuk gáz a szitu, engem is érdekel a politika, de azért a szex jobb elfoglaltság.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!