Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátomat már jobban izgatjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat már jobban izgatják a poltikai műsorok, mint a szex, mit tegyek?

Figyelt kérdés
De tényleg, én olyan sokszor kívánom, ő meg csak a TV-t lesi, és csak ezeket a poltikai műsorokat, kiakaszt vele... valami tipp, amit még bedobhatnék, hogy visszahódítsam a politikától?

2013. júl. 9. 20:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
már beszéltem vele erről, sőt a kedvéérta múltkor vele együtt néztem, hátha megértem miért köti le ennyire... de semmi változás, minig azzal jön, hogy a mi jövönkről és a döntéseinkről van szó meg ilyesmi szövegek
2013. júl. 9. 20:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyújts be egy új alkotmányt, miszerint kötelező a napi 2 óra szex, ha elutasítja, akkor majd én megcsinállak mint az mszp az állam adósságot. :DDD
2013. júl. 9. 20:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Van kedvence? Lehet be kellene lépned a pártjába, mert nem akar körön kívüliekkel keveredni.
2013. júl. 9. 20:38
 14/19 A kérdező kommentje:
jajj nem én nem vgyok ilyen poltikai beállítottságú, elfogadom meg minden, csak nekem valahogy nem áll össze a kép, hogy próbálom kényeztetni vagy valami és neki inkább a poltikai hírek...
2013. júl. 9. 20:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát ez kellemetlen. :D Vágd el a koax-ot és megoldódik a probléma.
2013. júl. 9. 20:41
 16/19 anonim ***** válasza:
öltözz be Lendvai Ildikónak!
2013. júl. 9. 20:41
 17/19 anonim ***** válasza:
közöld vele hogy akárkire szavaz mszp,jobbik,fidesz nem számit és nem azért mert mind magának gyüjti a pénzt hanem azért mert az egész világot egy kis háttérhatalom irányitja... pár család, pl a Rothshcildék... és minden párt nekik tejel, a pártok és a tv minden figyelemelterelés ahelyett hogy hülyiti magát inkább dugjon
2013. júl. 9. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Állj oda és mondd a következőt:

-Ügyrendben kérnék szót!

Erre valszeg azt mondja:

-Megadom.

Te válaszod:

-Tisztelt elnök úr, az Alaptörvény L cikk 1) bekezdése alapján kezdeményezem, hogy a férfi és női életközösségi viszonyok gyakorlását haladéktalanul kezdje el velem.

Fontos, hogy tényleg ezt a cikket és bekezdést mondd, mert ez tényleg erről szól. Ha gondol egyet és utánanéz, akkor látni fogja, hogy nem csak süket duma :) Hajrá!

2013. júl. 9. 21:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha jobb oldali, jelentsd be hogy mostantól bal oldali vagy. (fordított esetben fordítva) majd vegyél fel szexi csipke fehérneműt, szidalmazd a pártját és kérd meg, hogy mutassa meg, mit tenne szívesen az ellenzékkel.....

mmmmm ha eléggé beindul, remek estéd lesz..... :-)

2013. júl. 9. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!