Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, srácok, férfiak, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, srácok, férfiak, ti szoktatok olyat érezni, hogy a nők elérhetetlenek, megközelíthetetlenek számotokra, és a kudarctól, a visszautasítástól félve inkább nem is próbálkoztok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 23:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

sokan nem mernek nyitni félnek a csalódástól.Meg h falakba ütköznek...

nekem nincs ilyen gondom,magabiztosság mindig is nagy erény volt.:D na meg hát rendes srác vagyok, még ha utálnak is szeretnek.:)

2014. márc. 20. 00:14
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát művelt az sajnos nem vagyok.
2014. márc. 20. 00:30
 13/24 anonim ***** válasza:

Egy kis tanfolyam Quagmire-től:

https://www.youtube.com/watch?v=EWRZpkU1QGU

2014. márc. 20. 00:57
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
a nők is kezdeményezhetnének..semmi és senki sem tiltja
2014. márc. 20. 06:45
 15/24 anonim ***** válasza:
31%

"Nekünk nőknek nem a bunkó, tapló állat kell, hanem mi igen is rátok vágyunk, rátok, normális, művelt, kulturált férfiakra."

A hazug embert, hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát....

2014. márc. 20. 08:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Ezzel saját magukat szortírozzák ki, semmi gond. Majd megkap egy olyan férfi, aki nem ilyen nyuszi, mint ők. Utolsó, te észrevetted a kognitív disszonanciát, ugyanis nekünk nem az a "normális" kell, amit sokan magukról állítanak, miközben szívből gyűlölik a nőket, és büntetésként használják a farkukat, hanem a tényleg normális, ami ritka, mint a fehér holló. De azért még van, létezik.
2014. ápr. 8. 13:36
 17/24 anonim ***** válasza:
56%

#15-dik: Nagy arc lehetsz, majdnem elröhögtem magam! :-)

A kérdezőnek: Hééé béjbi mások szerint sármos vagyok, jó testalkatú, kultúrált, okos, szerény, gyere állj be a sorba! :-)

Mellesleg a művelt pasik azért "pipogyák", mert tudják, hogy mi vár rájuk egy nő mellett... :-) ...míg a hülye tapló állatok erre képtelenek... :-)

...és a nők azért tartják az összes pasit bunkó érzelmetlen perverz szaralaknak, mert ő maguk az ilyen jellemzőkkel megáldott kanokhoz vonzódnak és mivel csak olyanokkal van kapcsolatuk, így nincs széleskörű rálátásuk a dolgokra! :-)

2014. ápr. 8. 13:40
 18/24 anonim ***** válasza:
17-es: Nekem épp ezért nincs kapcsolatom már egy jó ideje. Minek? Majd ha nem egy saját elmondása szerint normális, de a valóságban vérk0cs0g egyénnel találkozok, na akkor lesz itt valami. Addig semmi értelme az időmet vesztegetni ilyen pojácákkal.
2014. ápr. 8. 13:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Miért, mi vár rájuk egy nő mellett? De ahogy írtam, vágják csak el magukat, zárják csak ki magukat a jétákból önként. Ha úgy érzik, hogy nem elég jók, akkor valószínűleg ez így is van.
2014. ápr. 8. 13:51
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

Az önbizalom egy nagyon sérülékeny valami, ami könnyen törik, még a "legkeményebb" embereknél is. Nehéz helyreállítani, annál könnyebb lerombolni. Itt hosszasan lehetne tárgyalni azt, hogy a rendes pasiknak miért kevés az önbizalmuk. Sok elmélet, sok tanulmány készült már ezzel kapcsolatban. Én csak annyit tudok tanácsolni Nektek, hölgyeim: NE, SOHA NE gúnyolódjatok, alázzatok meg ilyen pasikat, nem érdemlik meg. Tudom, Ti is utáljátok a napi szinten zsákszámmal érkező, buta, izomagyú, nagyképű alfahímeket. De NE azokon töltsétek ki az utálatotokat, aki nem is okozta azt. Talán észre sem veszitek, de sokszor az elutasítást úgy fogalmazzátok meg, úgy adjátok a tudtára az illető srácnak, hogy utána az életkedve is elmegy. A felfújt hólyagok önbizalma viszont megmarad, mert sajnos elég sok még mindig a buta liba, aki az olyanoknak odaadja magát. Ha valaki 10-ből 1,2 vagy akár 5 elutasítást kap, az tűrhető, kezelhető arány. De ha valaki 100-ból 100-at, utána mitől legyen mégis önbizalma? Miért próbálkozzon aztán? Sajnos él egy sztereotípia, miszerint a szép nők kizárólag a külső megjelenésben előnyös pasikra buknak. Tudom, hogy ez nem igaz, de mire eljutottam ideáig, számos csalódáson kellett keresztül mennem. Szükséges volt, mert enélkül a feleségemet nem ismerném, ami nagyon rossz lenne; de sokszor úgy éltem ezeket meg, hogy értelmét nem láttam semminek a párkeresés témájában.

Ezen kívül ugye ott van a másik fő ok, a személyiség is: aki introvertált típus, az az életnek ezen területén is hatalmas hátrányban van, mivel eleve nem tud hatékonyan kezdeményezni. Sok oka lehet annak, hogy valaki miért ilyen, de ilyen. Viszont saját személyes tapasztalatom miatt tudom azt mondani, hogyha bármilyen "mankót" az illető az első lépések megtételekor, akkor utána sokszor ezek az emberek szárnyalni képesek. Olyannyira, hogy pár óra után talán fel sem tűnne Neked, hogy ez a srác/férfi az elején mennyire nehezen indult/indított. Azaz: ha ezt tapasztaljátok, bátran ajánlom, hogy rásegítsetek. Egyáltalán nem gáz, és szerintem hölgyek Ti magatok is sokszor pozitív élménytől és pozitív csalódástól fosztjátok meg magatokat, ha másképp gondoljátok.

Sokszor az önbizalmi problémák és az introvertáltság miatti hátrányok összeadódnak, hát olyankor őszintén nem tudom mit lehet tenni. Nekem ebben az esetben kizárólag Isten segítsége volt a kiút. Akik hisznek benne, még csakcsak beérik ezzel a tanáccsal, akik viszont nem hisznek, azoknak nem tudok én sem jobbat tanácsolni. :(

Amit viszont szívből tanácsolni tudok: akármilyen napja van akárkinek, próbáljon meg arra ügyelni, hogy olyanba ne rúgjon bele, aki tényleg nem bunkó, csak szimplán próbálkozik. Hosszabb ideig tart bár, de létezik kíméletes "lekoptatási stratégia" is. Persze elismerem, ehhez tényleg résen kell lenni, és türelem is kell hozzá, de így nem roppantja össze mégjobban lelkileg az amúgy is bátortalan embert, aminek következtében ha ő nem is, de más még elnyerheti vele a boldogságát.

2014. ápr. 8. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!