Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudok (hogyha egyáltalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok (hogyha egyáltalán tudok) segíteni felkészülni?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel most voltunk 3 hónaposak, lassan már három és fél. Egy csomó minden történt már, ő szokta csinálni nekem a pettinget, meg orált. Ő még nem engedi, hogy benyúljak neki. Igaz bugyin keresztül rengetegszer simogattam, megbeszéltük, volt is mindannyiszor orgazmusa, de viszont én lennék neki az első akinek megengedné, de még nem készült fel rá. Hogyan tudnék segíteni neki ebben? Mondom neki, hogy nincs mitől félnie, érzékies leszek, rosszul nem sülhet el úgysem, ő mondja majd, hogy mit csináljak (hogy még véletlenül se csináljak olyat, amit esetleg nem szeretne). De azt mondja, hogy még nem készült fel rá, még nem érzi, hogy lehetne. Mivel tudnék segíteni neki felkészülni?
2009. dec. 15. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
majd ő felkészül magától is. nem kell siettetni.
2009. dec. 15. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ne erőltesd, mert nem görcsölnii, izgulni fog, és csak azért sem fog jó lenni. Türelem, csak türelem.
2009. dec. 16. 00:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, szó sincs erről, hogy siettetném. Változó, vagy mennyi idő kell egy lánynak ehhez? 15/f és a lány is.
2009. dec. 16. 07:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A lány is 15, hát az tőle függ minden képp. Nem akarlak elkeseríteni de lehet az 1- 2 év is. Türelem tornaterem, meg ráér az még.
2009. dec. 16. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
"bugyin keresztül rengetegszer simogattam, megbeszéltük, volt is mindannyiszor orgazmusa" KHMMMM a kis hazudós :)
2009. dec. 18. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!