Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem visz haza elöbb?
A barátomnál szilveszterkor fogok először ott aludni, és akkor akar bemutatni otthon.
De miért nem hív át magához pl. 7végente? :(
1,5 hónaposak vagyunk. Ő 19. Én 16 vagyok.
Szerintem Szilveszterkor nem lesznek otthon a szülei...
És dugással akarja búcsúztatni az óévet...Mert ugye akkor hajlamosabb ivászatra mindenki, így könnyebben meg tud majd fektetni...
Én már a 2. hét után haza vittelek volna, de persze csak bemutatni a szüleimnek...
Amúgy a Te barátod, kérdezd meg tőle... ;)
Én a helyedben nem bíznék benne, mert nekem gyanús ez a majd Szilveszterkor bemutatlak a szüleimnek, akik véletlenül épp el kell, hogy menjenek otthonról, mert a barátaiktól az utolsó pillanatban kaptak egy meghívást, hogy ünnepeljenek náluk...
Ha be akarna mutatni a szüleinek, akkor azt bármelyik hétköznap is megtehetné...Akkor is, ha 100 km-re laknátok egymástól...
Én abból indultam ki, hogy 15 évesen vesztettem el a szüzességemet, Szilveszter éjjelén, egy lánnyal, aki majdnem olyan részeg volt, mint ÉN...És még csak jó sem volt...Sem a lány, sem maga az aktus...
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!