Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nem tudom elviselni?
Sziasztok!
A barátnőm a volt pasijával irogat aki állandóan sírja visszafelé magát...és ez nekem nagyon szarul esik..de már azon kiakad hogy ne érdekeljen engem hogy mit beszélnek engem szeret és soha nem menne vissza hozzá...hogy tudassam vele hogy ez engem nagyon zavar?
Ha akarja mindenhonnan le tudja tiltani es egy ido utan nincs mar hogy keresse.
Egyszeruen mond el neki, hogy neha eszedbe jut es zavar. Ha szakitottak es nem akar mar tole semmit akkor nincs minek irogatni sem.
Nekem is van 1-2 olyan exem akivel neha beszelek. Amugy az is beteges kicsit amit te csinalsz. Volt egy baratom, aki ennyire ki tudott keszulni es olyankor elvesztette minden onuralmat. Vigyazz, mert ez csak eltaszitja s most nem azert mondom ,hogy ot vedjem.
Szerintem kerdezz ra egyszer hatarozottan, hogy mi a helyzet s ha azt mondja, hogy veled akar lenni, akkor fogadd el ezt valaszkent. Ha sokat parazol a teman s allandoan felhozod, vagy allandoan feltekenykedsz az csak eltaszitja toled.
De ne igy allj mar hozza, "hogy de ti gondolkoztok"
Igen, gondolkozok. Akikkel en joban vagyok azokkal havonta 1-2szer dumalok, kivel mizu ilyesmi. Mondom, ha igy allsz hozza, kovetelozol azzal csak eltaszitod magadtol. A dolgokat meg lehet normalisan es higgadtan is beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!