Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem tudja elviselni az én testvérem (és párját), én pedig az övét. De szeretnének mindannyian közös programot. Mit tegyek?
A helyzet a következő sajnos a párkapcsolatomban volt egy 2 hónapos törés. Mi lassan 2 éve vagyunk együtt. Viszont csak kettesben tudunk vita,veszekedés nélkül meglenni. Van számos olyan dolog amivel a barátnőm illetve a hugomnak vannak más-más meglátásai. Ami szintén azonos az Ő testvérével. Pofátlan mód eljönnének velünk moziba ( HÍVÁS NÉlKÜL), valetin napkor az állatkertbe miközbe már rég lebeszéltük,hogy ez a nap csak kettőnkről szól. Persze ha kifejezem a nem tetszésem meg, " drágám nem úgy volt hogy kettesbe leszünk " mondat után barátnőmnél robban a bomba, mivel milyen bunkó vagyok a testvérével.....mi a ----------- kellene tennem?
Számos ilyen program volt,hogy arról volt szó kettesbe megyünk aztán bepofátlankodtak... ők nem mennek sehova,elég röghöz kötöttek én-mi - mászkálósak voltunk,vagyunk... de nem érzem hogy kellenek oda.. az én hugomékat pedig ő nem tudja elviselni, csak annyi a különbség hogy ők sem keresik a 2-2 "dupla randi " lehetőséget, és nem törekszenek mindenbe beleszólni, beleavatkozni..
pls heLp, megőrülök
Hány évesek vagytok, 15-16?
Kérlek, mondd, hogy igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!