Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar, hogy a párotoknak nem ti voltatok az elsők?
Figyelt kérdés
a párom számomra az első férfi és zavar hogy előtte mással volt, pedig az már régen volt is mi is már tőbb éve együtt vagyunk de még minig zavar2009. dec. 15. 15:27
31/33 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, örülök neki. Ha én vagyok az első lehet később megbánja, hogy nem próbálta mással is.
32/33 anonim válasza:
Engem inkább az zavarna ha előttem nem lett volna más csaja, eleve egy huszonéves pasinak elég furcsa lenne, ha nem lett volna még nője előttem, ott már valami gikszer van!
22L
33/33 anonim válasza:
nem zavar, mert nekem ő az első és ő tapasztalt, tudja mi jó egy lánynak és ő 24 éves, 6 évvel idősebb nálam, furcsa lenne nagyon, ha ennyi idősen még szűz lenne :S:D
csak egy picit attól tartok, hogy az előző partnerei jobbak voltak nálam (mert ők tapasztaltak voltak), de nekem is csak gyakorlás kérdése az egész :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!