Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar, hogy a párotoknak nem ti voltatok az elsők?
Figyelt kérdés
a párom számomra az első férfi és zavar hogy előtte mással volt, pedig az már régen volt is mi is már tőbb éve együtt vagyunk de még minig zavar2009. dec. 15. 15:27
1/33 anonim válasza:
engem zavarna. rossz érzés, h előtte már másokban is járt. nekem ez undorito.
2/33 A kérdező kommentje:
csak 1 lány volt előttem, és még mindig zavar pedig már több mint 4 éve együtt agyunk, mit csináljak ohgy ne zavarjon?:(
2009. dec. 15. 15:33
4/33 kolosszus22 válasza:
Pff..óvodások. Akkor már a férfit ált. sokkal jobban zavarhatja, hogy a nőjében más farkak jártak.
5/33 anonim válasza:
nagyon zavar engem is, pedig mi is lassan 5 eve vagyunk egyutt... foleg oralis szex kozben jut eszembe vagy amikor meglatom a volt baratnoit.. hogy bennuk is volt. Fuuujjj
6/33 anonim válasza:
szerintem szükségtelen ezen agyalni.. nekem is volt egy csomó barátnőm a mostani előtt, és nem szoktam rájuk gondolni.. egyáltalán miért zavar? legalább a pasid nem volt kezdő az ágyban..
7/33 anonim válasza:
Nem zavar, csak bántana és egy kicsit csalódott lennék.
8/33 anonim válasza:
Hát, hogy őszinte legyek, nem örülök neki, de ez van, van jó oldala a dolognak, mindig nézd azt: nem fog azért elhagyni, mert mást is ki akar próbálni, mert már kipróbált mást, nem csak veled szexelt, és ez gyakran okoz gondot a párkapcsolatokban, ha valaki csak a párjával szexelt és mással nem...
9/33 kolosszus22 válasza:
Pár leányzó nagyon naiv és fiatal itt ha azt hiszi élete párja a mostani akivel egymásnak vették el a szüzességét, nagy valószínűséggel a férjetek olyan lesz akinek már voltak előtte női és ez így van rendjén.
Felesleges még ilyen semmit nem jelentő ostobaságon is agyalni!
22/F
10/33 anonim válasza:
2 éve vagyok együtt a barátommal, 21 évesek vagyunk. Nekem ő volt az első, neki nem én voltam. És cseppet sem zavar. Miért is zavarna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!