Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok titeket zavar, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar, hogy a párotoknak nem ti voltatok az elsők?

Figyelt kérdés
a párom számomra az első férfi és zavar hogy előtte mással volt, pedig az már régen volt is mi is már tőbb éve együtt vagyunk de még minig zavar
2009. dec. 15. 15:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
48%
17.10 vagyok ismét. Sőt én nem is bántam, mivel így kettőnk közül csak én voltam tapasztalatlan és ő pontosan tudta mit csinál. Szerintem sokkal jobb így. Persze az is igaz a másik lehetőségben nem volt részem:D
2009. dec. 15. 17:11
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

Nem zavar,hogy nem én voltam neki az első...Sokkal jobb,hogy már van tapasztalata....

Eszembe sem jut olyasmi orál közben,hogy előtte más is le.szpta vagy bármi ilyennemű dolog.

(Bocsánat az erősebb kifejezésért).

2009. dec. 15. 17:13
 13/33 anonim ***** válasza:
31%

Én már 3 éve járok a barátommal,de ő is volt elöttem 2 csajjal is. ÉS engem zavar,elég rossz érzés belegondolni,mert mi még csak most tervezzük hogy lefekszünk.

17/L

2009. dec. 15. 17:19
 14/33 anonim ***** válasza:
60%
mit kell lepontozni?? ez a véleményem, és kész. nem fogok mindenféle riheronggyal összefekudni.
2009. dec. 15. 19:58
 15/33 anonim ***** válasza:
74%
Basszus miért kell lepontozni amiatt, hogy engem nem zavar ha a barátom volt előttem más lánnyal? Kérdezték a véleményünk és azért mert nem értek néhányotokkal egyet már le kell pontozni? ajj már
2009. dec. 15. 20:15
 16/33 anonim ***** válasza:
44%
mindekit lepontoztak.. aminek sztem semmi értelme.. téllleg a vélemnyre volt kiváncsi a kérdező.. na mind1
2009. dec. 15. 21:35
 17/33 A kérdező kommentje:
én senkit sem pontozok le mivel a véleményetekre voltam kíváncsi nem tudom hogy ki az aki mindenkit lepontoz. Érdekes hogy van akit igen zavar valakit nem. Én sem úgy gondolom ohgy majd ő lesz a férjem csak azt szerettem volna hogy az első pasi akivel lefekszem neki én is és nekem is ő legyen az első. Nem így jött össze, lehet hogy így jobb mert ő már tapasztaltabb volt és igen így sokkal jobb vele az ágyban emrt tud egyes mást. Csak kíváncsi voltam hogy mások hogy vélekednek erről! Várom mások válaszát is!
2009. dec. 16. 09:12
 18/33 anonim ***** válasza:
79%
Engem zavar. 1 csajjal, 1x, és nem ment el (semmi romantika, egy park, pad). 16 évesen jöttünk össze, nekem ő volt az első. Azóta a férjem, eltelt 9 év. Néha eszembe jut. Azt mondta, ha tudta volna, hogy én jövök, akkor megvár (milyen kis Édi:)). De ez van.
2009. dec. 16. 13:08
 19/33 anonim ***** válasza:
59%

engem zavarna. rossz érzés, h előtte már másokban is járt. nekem ez undorito.

<--- a fiuknak lehetne undorito ,hogy más telespriccel és utána nyal.

2009. dec. 16. 21:46
 20/33 anonim ***** válasza:
44%

Bár én fiú vagyok de engem zavar az ha nem én vagyok a páromank az első.

16/F

2009. dec. 17. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!