Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar, hogy a párotoknak nem ti voltatok az elsők?
Engem nem zavar..Mindig mindenki azt hiszi hogy ha összejön valakivel hogy ő élete szerelme,hisz szeret stb,stb,megesik az is hogy lefekszenek.Na meg érdekes lenne ha a párom rám várt volna :D 11 évvel idősebb mint én :)
18/L
Egyáltalán nem zavar, természetes dolog, hogy előttem is voltak kapcsolatai.
Sőt még jobb, mintha én lennék neki a legelső.
De megértelek téged is, de ezzel nincs mit tenni, el kel fogadni.
Erre a mentalitásra van a 'parasztos' vicc, aminek lényege: ha a csizma kívül lesz szaros, akkor azt még le lehet tisztítani, de ha beleszartak... Ennyit a durva és tapló megközelítésről, mely alapján akár gondolhatnánk, valóban a fickónak nagyobb sértés, ha a nőben másé is volt.
A háttérben a félelem áll, hogy esetleg gyengébben produkálsz, mint az előző...? Mert más aggályon higiéniával, eü szűréssel túl lehet lépni.
Mint ffi, elméletben lefekszek veled. Nekem az a normál, hogy ez számodra élmény legyen. Eközben a te agyad azon járna, hány nővel voltam előtted? Mert akkor nekem volna okom sértődözni, hogy a lelkem is kiköhögöm a nagy teljesítésben, te meg máshol jársz.. Mellesleg, ha közben (v. előtte és utána) ezen tipródsz, akkor tényleg alulmúlhatsz egy expartnert.
Arra figyelj, amit csinálsz, az van a kezedben, nem a múlt.
néhányan félre értettek, nem baj! Előttem csak 1 lánnyal volt és annak is már több mint 6 éve mi is már öt éve hogy együtt vagyunk és tudom hogy százszor jobb vagyok az előző nőjénél, csak az zavart hogy nem mi voltunk egymásnak az elsők. Nem arra gondolok hogy ő a nagy ő. Csak arra hogy akivel elősször lefekszem szerettem volna ha annak a férfinak is én vagyok az első. Sajna ez nem gy jött össze. Azért zavar mert nagyn jó a kapcsolatunk meg minden csak ez egy plusszt adott volna még.
Az igaz hogy már neki volt egy kis gyakorlata és így lehet hogy jobb is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!