Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom ezt feldolgozni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom ezt feldolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem egy srácba, de ő nem viszonozza az érzéseimet, és azt mondta, hogy soha nem is fogja, neki ez nem megy. Hónapokon keresztül meg akartam neki felelni mindenben, mégis elutasított. Minden önbizalmam elment, gyűlölöm magam emiatt. Szeretem őt. Hogyan felejtsem el, ha a munka miatt folyton találkoznunk kell? Annyira fáj..

24/L

2014. márc. 15. 22:57
 1/4 Kuberáns válasza:
Öld meg !
2014. márc. 15. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ne vegyél róla tudomást

hidd el, h a férfiaknak jobban bejön egyébként is egy "elérhetetlen" nő, mint egy olyan, aki teper utána

viselkedj úgy előtte, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, és mosolyogj sokat, had lássa azt, h nem szenvedsz

2014. márc. 15. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es.

Ez a nőkre is igaz.

Szerinted miért teper rá annyira azok után, hogy megmondta, nem akar semmit sem?

Mert elérhetetlen.

Ez oda-vissza igaz.

2014. márc. 15. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:
csak az ido es a jo baratok tudnak segiteni (tapasztalatbol mondom)
2014. márc. 15. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!