Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom feldolgozni hogy nem kellek neki?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiuval osszejottunk de nekem ez volt az elso kapcsolatom es nem tudtam mit akararok. Osszevesztunk es szakitott amugy neki mar eleg sok kapcsolata volt.
Van meg remeny hogy kesobb valahogy újra osszejojjunk en nagyon szeretem de en csak tetszettem neki :(
2014. jan. 28. 13:41
1/3 anonim válasza:
Nem ok nélkül lett vége, ne szenvedj miatta.
3/3 anonim válasza:
Feleslegesen ne alázkodj meg senki előtt,inkább próbáld elfelejteni.Jönni fog olyan,akinek majd kellesz,és nem csak a külsőd miatt.Muszáj türelmesnek és kitartónak lenned,senki sem szereti az akaratos nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!