Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mással pedig jön minden magától, nem kerül külön energiába ez"
Igen, és ez meddig fog tartani? Amíg minden okés a kapcsolatban és/vagy amíg együtt vagytok. Utána mi lesz? Szerintem sokkal biztosabb alap az, ha magaddal vagy boldog. A párkapcsolat meg egyfajta ráadás, kiteljesedés. De NE csak akkro légy boldog ha van valakid, az semmit sem ér. 22/N
az hogy valakinek nem jön össze a barátnőzés és ossza az észt hogy kapcsolat nélkül senki sem lehet boldog, az ássa el magát:)
lehet hogy valaki kocka, de egyedül amíg ő egyedül boldog addig ti párkapcsolatban sem vagytok azok. ennyi a különbség, sok szerelembetyár
szerintem egyénfüggő,valaki tud úgyis boldog lenni hogy az egész életét magányosan éli le,másnak meg szüksége van rá hogy legyen mellette valaki,én is így vagyok vele,nem erőltettem soha a dolgot hogy legyen pasim,de mióta szerelmes lettem úgy érzem minden jobb,ezt főleg onnan tudom hogy mikor szingli voltam és amúgy minden jó volt az életemben,suli,barátok,utazgattam minden,akkor is érzetem hogy valami hiányzik,most viszont hogy van valakim és esetleg rossz történik velem,azt könnyebben viselem mert tudom hogy van akire számíthatok,és boldog vagyok hogy ő van nekem
20/L
"Lehet, csak nem érdemes."
Nem mondom h nincs igazad, de melyik a jobb, egy boldogtalan kapcsolatban élni, vagy egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!