Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az ember kapcsolat nélkül boldog?

Figyelt kérdés

2014. márc. 15. 18:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10. most mondott vmit...
2014. márc. 15. 18:33
 12/29 anonim ***** válasza:

Nekem van lelki társam, neki van pasija, de kitudja lehet nemsokára nem csak lelki társ lesz.

De boldog vagyok azzal, hogy van egy ilyen barátságom.

2014. márc. 15. 18:35
 13/29 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem az az alap, hogy valaki egyedül boldog tudjon lenni. Ha a kapcsolattól várja a boldogságot, akkro nagyon keserű ember lehet és még társfüggő is mellé.

Én szingli vagyok, nő és boldog. :)

2014. márc. 15. 18:39
 14/29 anonim ***** válasza:

Jaj én vagyok a 6. épp zabáltam és a billenyüt néztem csak!

Én k*basszottul boldog vagyok vagyok !

2014. márc. 15. 18:40
 15/29 anonim ***** válasza:

#13-sal egyet értek! Kell, hogy az ember egyedül is megtalálja a helyét a világban. Meg az is igaz, hogy hiába él kapcsolatban valaki, ugyanúgy lehet boldogtalan, akkor meg már inkább egyedül.

Azt persze nem vitatom, hogy az a legjobb, ha megtaláljuk a személyt, aki a leginkább illik hozzánk, mert az valóban nagyszerű érzés.:-)

24N

2014. márc. 15. 18:46
 16/29 A kérdező kommentje:
13. mas nem viselt meg még soha szakítás?
2014. márc. 15. 18:49
 17/29 A kérdező kommentje:
nem biztos h a 13 mas nek igaza van, nagyon fontos h milyen közegben nősz fel, milyenek a haverjaid barátaid. Szerintem mindenkinek megvannak azok a társaságai ahol jobban és rosszabbul érzi magát, és vannak bizonyos barátok akik mellet a jobbik énünk jön elő és sokkal felszabadultabbak vagyunk. Erre gondolj...
2014. márc. 15. 18:53
 18/29 anonim ***** válasza:

Dehogynem, volt két nagyon csúnya szakításom is. Én is bele akartam halni, mint mindenki aki volt már szerelmes és hagyták ott. De a folytonos síránkozással nem megy semmire az ember. :) Tanulni kell a hibákból és előre nézni, a saját jövődet építgetni.

Nincs sok barátom, de aki van azzal jól érzem magam. Pörgök, tanulok, dolgozok, utazgatok, szóeakozok. Meg vagyok elégedve az életemmel, magammal, a jelennek élek. Persze én is vágyok egy normális kapcsolatra, de ha nem megy, nem erőltetem. A legutóbbi kapcsolatomból is én léptem ki, mert nem működött. Inkább vagyok egyedül, mint csak azért együtt lenni valakivel, hogy legyen valaki mellettem.

Én úgy gondolom, hogy a könyebb út a siránkozás és a szomorkodás. Megtörtnek lenni bárki tud. Sokkal nagyobb meló optimistának lenni, és jól érezni magad a világban egyedül. Mert ha valaki egyedül is boldogul, az nem fog elveszni és belesüppedni az önsajnálatba egy újabb csalódás után.

2014. márc. 15. 19:03
 19/29 anonim ***** válasza:
Az ember személyiségétől függ meg attól, hogy most csak a kapcsolat vagy a szexuális élet is beleszámít-e.
2014. márc. 15. 19:12
 20/29 A kérdező kommentje:
ezt én is így gondolom, de vannak napok, amikor kételkedek ebben, és arra gondolok h csak hitegetem magamat h optimistának kell lennünk, mert ahogy mondtam ez is egy egyfajta "munka". Mással pedig jön minden magától, nem kerül külön energiába ez. Am arra kíváncsi lennék h hány éves vagy? és l/f?
2014. márc. 15. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!