Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van lelki társam, neki van pasija, de kitudja lehet nemsokára nem csak lelki társ lesz.
De boldog vagyok azzal, hogy van egy ilyen barátságom.
Szerintem az az alap, hogy valaki egyedül boldog tudjon lenni. Ha a kapcsolattól várja a boldogságot, akkro nagyon keserű ember lehet és még társfüggő is mellé.
Én szingli vagyok, nő és boldog. :)
Jaj én vagyok a 6. épp zabáltam és a billenyüt néztem csak!
Én k*basszottul boldog vagyok vagyok !
#13-sal egyet értek! Kell, hogy az ember egyedül is megtalálja a helyét a világban. Meg az is igaz, hogy hiába él kapcsolatban valaki, ugyanúgy lehet boldogtalan, akkor meg már inkább egyedül.
Azt persze nem vitatom, hogy az a legjobb, ha megtaláljuk a személyt, aki a leginkább illik hozzánk, mert az valóban nagyszerű érzés.:-)
24N
Dehogynem, volt két nagyon csúnya szakításom is. Én is bele akartam halni, mint mindenki aki volt már szerelmes és hagyták ott. De a folytonos síránkozással nem megy semmire az ember. :) Tanulni kell a hibákból és előre nézni, a saját jövődet építgetni.
Nincs sok barátom, de aki van azzal jól érzem magam. Pörgök, tanulok, dolgozok, utazgatok, szóeakozok. Meg vagyok elégedve az életemmel, magammal, a jelennek élek. Persze én is vágyok egy normális kapcsolatra, de ha nem megy, nem erőltetem. A legutóbbi kapcsolatomból is én léptem ki, mert nem működött. Inkább vagyok egyedül, mint csak azért együtt lenni valakivel, hogy legyen valaki mellettem.
Én úgy gondolom, hogy a könyebb út a siránkozás és a szomorkodás. Megtörtnek lenni bárki tud. Sokkal nagyobb meló optimistának lenni, és jól érezni magad a világban egyedül. Mert ha valaki egyedül is boldogul, az nem fog elveszni és belesüppedni az önsajnálatba egy újabb csalódás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!